Iskreno 2much i u tehničkom i u financijskom pogledu za mene.
Moj „slučaj“ je iz monovolumena u dvosjed, te sam ionako već previše nerazumnih ustupaka spreman prihvatiti.
Dodatno tvoj post/oglas koji kreće u smjeru istraživanja načina na koji potencijalni kupac razmišlja, a s ciljem formiranja cijene završava u formi ja 'bi/nebi' prodao odnosno ako kupac dovoljno (pre)plati (op.a.)
Kao što sam već napisao malo znam o tematici no čini da je prilično važan faktor kod kupnje rabljenog vozila, faktor koji utječe na konačan iznos transfera, razlog prodaje odnosno kupnje istog.
Nije mi namjera da ovdje pametujem, pa ću dodati da se slažemo u tome da od silne nadogradnje i dodatne opreme kupcu najviše odzvoni samo cijena, tim više ako je kupac skloniji serijalki i/ili recimo nema dovoljno novaca za novo vozilo.
Dodatna ulaganja, a pogotovo ona za koja smo i sami svjesni da su bacanja u bunar, su u bunaru i vrlo je malo kupaca koji žele/mogu 'participirati u vađenju' istih iz bunara. Da tržište je u Qrcu, inače bi ih valjda bilo više.
I da definitivno, ovo govori ono malo razuma što je kod mene ostalo, zima nije vrijeme za prodaju cabria. A da li je za kupnju, javim iz prve ruke