Inkspot wrote: Ne cine mi se nes specijalno komplicirani ti limovi.
Moj limar kad je radio komplet kod mene pragove i blatobrane je napravio nove limove.
Odnosno sve je izrezao i dao susjedu koji radi spuhove da na masini ispiga limove kakve je trebao.
Definitivno izgleda puno jednostavnije nego piganje pragova i blatobrana
Slažem se. I kod mene je sam radio i vjerovatno će i ovo sam raditi kada mu kažem koliko love traže za gotove panele. :)
'91 Nissan Primera SR20DE

Ima ti jedna bolja NC za prodaju.
HINT: tema ispod

:-D
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

O ovoj konkretnoj s linka ne znam ništa, ali kao što ti je rekao Inkspot - za (malo) više para možeš dobiti (puno) bolju NC ;)
OS-142-HE

Iskreno 2much i u tehničkom i u financijskom pogledu za mene.
Moj „slučaj“ je iz monovolumena u dvosjed, te sam ionako već previše nerazumnih ustupaka spreman prihvatiti.
Dodatno tvoj post/oglas koji kreće u smjeru istraživanja načina na koji potencijalni kupac razmišlja, a s ciljem formiranja cijene završava u formi ja 'bi/nebi' prodao odnosno ako kupac dovoljno (pre)plati (op.a.)
Kao što sam već napisao malo znam o tematici no čini da je prilično važan faktor kod kupnje rabljenog vozila, faktor koji utječe na konačan iznos transfera, razlog prodaje odnosno kupnje istog.
Nije mi namjera da ovdje pametujem, pa ću dodati da se slažemo u tome da od silne nadogradnje i dodatne opreme kupcu najviše odzvoni samo cijena, tim više ako je kupac skloniji serijalki i/ili recimo nema dovoljno novaca za novo vozilo.
Dodatna ulaganja, a pogotovo ona za koja smo i sami svjesni da su bacanja u bunar, su u bunaru i vrlo je malo kupaca koji žele/mogu 'participirati u vađenju' istih iz bunara. Da tržište je u Qrcu, inače bi ih valjda bilo više.
I da definitivno, ovo govori ono malo razuma što je kod mene ostalo, zima nije vrijeme za prodaju cabria. A da li je za kupnju, javim iz prve ruke
:-D

frx1 wrote:Gdje je nestala crna NC iz oglasa? Htio sam onaj HT.
Haha, svi smo htjeli očito 8)
uglavnom, frajer nam je očito međusobno napuhivao cijenu :)

Papić, sretno s kupovinom, nisam ti imao direktnu namjeru uvaljivati svoju (pošto je još ni na njuškalo nisam stavio), ali stvarno, ako dobiješ registriranu NC, u 1/1 stanju spremnu za sezonu uz 0 kn ulaganja za ispod 10.000E - čestitam.

Nadam se da ćeš predstaviti vozilicu kad je kupiš! :)
OS-142-HE

Marko8 wrote:Trenutno mi je sedmi auto i nemam ju gdje držati, pa malo èistim dvorište, auto je u super stanju i onak tko uzme neæe požaliti 👍🏼

osla...
<---- prodajem oglasni prostor --->

bagijaner wrote:
Marko8 wrote:Trenutno mi je sedmi auto i nemam ju gdje držati, pa malo čistim dvorište, auto je u super stanju i onak tko uzme neće požaliti &#128077;&#127996;

osla...
Nadam se u Zg i okolicu.
:-)
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Inkspot wrote:
bagijaner wrote:
Marko8 wrote:Trenutno mi je sedmi auto i nemam ju gdje držati, pa malo èistim dvorište, auto je u super stanju i onak tko uzme neæe požaliti &#128077;&#127996;

osla...
Nadam se u Zg i okolicu.
:-)
Osijek...

kmeee

ajmo, jel zna tko sta da se prodaje?

NA ili NB FL

daddy needs a new ride
<---- prodajem oglasni prostor --->