Jedini mi je uvjet što bolje stanje vozila, a i neka realna cijena.
Pa ako zna tko kakvo da se prodaje, u trajnoj diskreciji rješavam vlasnika istoga uz novčanu naknadu.
Ja ju nisam uspoređivao sa modernim autima nego sa clasicima iz njenog vremena, a uostalom salsoul će to najbolje znati pošto vozi panzerwagen SL-a.nik wrote:Stara spiderica je skulptura, potpino nebitno što za današnje pojmove struktura karoserije nije baš najbolja... To je auto za uživanje i lagani cruising. I baš ju je lijepo vidjeti na cesti, em je rijetka egzotika em je klasik, i naravno da je crvena (srebrena i bijela mogu proći, ali za alfu je crvena zakon).
Zakaj je spiderica ispala iz igre? Teško za naći ili...?Salsoul-mx5 wrote:Bump, nakon podužeg vremena...
U ovih par mjeseci sam se svačega nagledao, napravio dosta kilometara ali nisam ništa kupio...tako da još tražim vozilo, AR spider ispada iz igre, ograničio sam se na mgb-a, 124 spider i sl.
A uvoz izvana?Salsoul-mx5 wrote:Ma jednostavno mi je ispala iz igre, tako da ću se držati ovog dvojca.
Naravno, još ulaze u obzir neka slična vozila tipo peugeot 504 cabrio ili buba karmann cabrio.