Ako ne želiš crnu zbog održavanja, sve tamne boje se jednako teško održavaju (Midnight Blue, Emerald green...) ;)

Jesi li našao što zanimljivo, što je sa tom u Rijeci?
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Twin srebrno svijetlo zeleni nije niti imao kožu nego tamno plave materijal siceve. Dok je tamno plavi twin imao sivu kožu, a tih tamno plavih twinova je daleko manje. I iskreno pošto sam imao i NB i FL iako mi je FL daleko ljepša, NB-ejke su more fun za voziti, niže se sjedi, bolji je odziv na gas (FL ima duzu cijev usisa-probajte zamijeniti sa NB cijevi, pa ce te osjetiti razliku), karoserija je mrvicu manje kruća kod NB, sjedala su uža i bolje drže, a materijal na sicevima je daleko izdržljiviji.
FL-imaju problema sa rondanjem getribe u praznom hodu što se najbolje čuje u garaži ili na naplatnum kućicama, meni su ju zato i mijenjali pod garancijom. Dok što se vizuala tiče sve je na strani FL-a.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Maxx1 wrote:Ako ne želiš crnu zbog održavanja, sve tamne boje se jednako teško održavaju (Midnight Blue, Emerald green...) ;)

Jesi li našao što zanimljivo, što je sa tom u Rijeci?
Trebao sam se naci sa covjekom sutra u podne u RI medjutim danas u 9 navecer mi salje poruku da ipak ne bi prodao MXicu.

A ta tamno plava Twin mi i je bila najlijepsa :cry:

bojan wrote:Twin srebrno svijetlo zeleni nije niti imao kožu nego tamno plave materijal siceve. Dok je tamno plavi twin imao sivu kožu, a tih tamno plavih twinova je daleko manje. I iskreno pošto sam imao i NB i FL iako mi je FL daleko ljepša, NB-ejke su more fun za voziti, niže se sjedi, bolji je odziv na gas (FL ima duzu cijev usisa-probajte zamijeniti sa NB cijevi, pa ce te osjetiti razliku), karoserija je mrvicu manje kruća kod NB, sjedala su uža i bolje drže, a materijal na sicevima je daleko izdržljiviji.
FL-imaju problema sa rondanjem getribe u praznom hodu što se najbolje čuje u garaži ili na naplatnum kućicama, meni su ju zato i mijenjali pod garancijom. Dok što se vizuala tiče sve je na strani FL-a.
Vjerujem, medjutim ako moram birati izmedju sitnica u voznji i izgleda auta uvijek cu izabrati izgled. Ionako se vozim kao penzic ;)

Hvala na info.!

Nekom mozda poznata ova?

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-7367962

llepu wrote: Trebao sam se naci sa covjekom sutra u podne u RI medjutim danas u 9 navecer mi salje poruku da ipak ne bi prodao MXicu.
Vidiš kako se ljudi vežu za svoje Miate. :)

Ma sve u redu sam malo mi je ispalo glupo buduci da smo se tjedan dana dogovarali i onda se odjednom sjeti da ne bi.

Zna netko nekaj o onoj iznad u Njuskalu?

lp

Odi je pogledati, nije tako daleko. :)

Po slikama izgleda odlično, a ako su stvarni kilometri mogla bi biti u super stanju.
I cijena mi izgleda dobro za ono što se nudi. Twin, plavi mohair krov...
Pregledaj je dobro sa nekim iskusnijim, da nije bila ozbiljnije razbijena.

bojan wrote:sjedala su uža i bolje drže, a materijal na sicevima je daleko izdržljiviji.
Slazem se za materijal (prvenstveno je to problem one saćaste mrežice koja se pokida), ali sicevi na NB nisu ni do koljena onima u NBFL! FL sicevi drze beskonacno bolje nego NB.
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Maxx1 wrote:Odi je pogledati, nije tako daleko. :)

Po slikama izgleda odlično, a ako su stvarni kilometri mogla bi biti u super stanju.
I cijena mi izgleda dobro za ono što se nudi. Twin, plavi mohair krov...
Pregledaj je dobro sa nekim iskusnijim, da nije bila ozbiljnije razbijena.
Ljudi moji tako sam razocaran da nemrem vjerovat. Isao sam gledati onu zelenkastu gore i auto je u odlicnom stranju.

Medjutim....premali je.

Imam 187 i imao sam osjecaj da mi volan u rebra udara a lijevom nogom uopce kvacilo nisam mogao stiskat jer mi je koljeno u volan i vrata udaralo :cry:

Ima tko mozda tak neke priblizne visine kao ja da kaze svoja iskustvo?

Nekako mi se cini da cu morat odustat od kupnje MXice... :(

llepu wrote:
Imam 187 i imao sam osjecaj da mi volan u rebra udara a lijevom nogom uopce kvacilo nisam mogao stiskat jer mi je koljeno u volan i vrata udaralo :cry:
i ja sam tolko. 80kg (max 95, al vecinom shkemba). meni jedino heal-toe nejde.

iz sica se da par cm shtofa izvuc pa dobijes par cm po vertikali. mozes i sic zatiplat u pod (ostanes bez railova, pa nema micanja sica), pa opet par cm.

meni su noge malo duze nego prosjeku ekipe od 187 cm. tak da mogu furat i sa krovom gore + kaciga (jedva al mogu)
<---- prodajem oglasni prostor --->

Ja sam napravio ovo sa spuzvom ispod sica i dobije se par cm, uglavnom probaj sic narihtata drugacije i ide to bez pardona. To da je malo stisnuto je vise stvar navike nego sto je stvarno tako, i gledaj to s druge strane, ljudi kupuju skoljku da ne plesu po autu, ti to imas serijski :)

haha, ja iza svog sica imam još kojih dobrih 20-30 cm lufta, redovito napunim glupostima na dužim putovanjima :D
OS-142-HE

pavich wrote:haha, ja iza svog sica imam još kojih dobrih 20-30 cm lufta, redovito napunim glupostima na dužim putovanjima :D
Si razvalio karoseriju ili imas 1.6o ? :-D

Ne da mi se vaditi stof niti nikaj kemijat po autu. To bi mi trebao biti auto za gust a ne da se nemrem niti normalno okrenut. Nije mi jasno kak Del Solka koju sam imao ima puno vise prostora (gotovo da sam se mogao ispruziti u njemu) nego MX5?

Al dobro...

NC mi je preskupa, budem sacekao EU bit ce lakse uvesti auto...