Ako ne želiš crnu zbog održavanja, sve tamne boje se jednako teško održavaju (Midnight Blue, Emerald green...)
Jesi li našao što zanimljivo, što je sa tom u Rijeci?
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA
Twin srebrno svijetlo zeleni nije niti imao kožu nego tamno plave materijal siceve. Dok je tamno plavi twin imao sivu kožu, a tih tamno plavih twinova je daleko manje. I iskreno pošto sam imao i NB i FL iako mi je FL daleko ljepša, NB-ejke su more fun za voziti, niže se sjedi, bolji je odziv na gas (FL ima duzu cijev usisa-probajte zamijeniti sa NB cijevi, pa ce te osjetiti razliku), karoserija je mrvicu manje kruća kod NB, sjedala su uža i bolje drže, a materijal na sicevima je daleko izdržljiviji.
FL-imaju problema sa rondanjem getribe u praznom hodu što se najbolje čuje u garaži ili na naplatnum kućicama, meni su ju zato i mijenjali pod garancijom. Dok što se vizuala tiče sve je na strani FL-a.
FL-imaju problema sa rondanjem getribe u praznom hodu što se najbolje čuje u garaži ili na naplatnum kućicama, meni su ju zato i mijenjali pod garancijom. Dok što se vizuala tiče sve je na strani FL-a.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.
Trebao sam se naci sa covjekom sutra u podne u RI medjutim danas u 9 navecer mi salje poruku da ipak ne bi prodao MXicu.Maxx1 wrote:Ako ne želiš crnu zbog održavanja, sve tamne boje se jednako teško održavaju (Midnight Blue, Emerald green...)![]()
A ta tamno plava Twin mi i je bila najlijepsa
Vjerujem, medjutim ako moram birati izmedju sitnica u voznji i izgleda auta uvijek cu izabrati izgled. Ionako se vozim kao penzicbojan wrote:Twin srebrno svijetlo zeleni nije niti imao kožu nego tamno plave materijal siceve. Dok je tamno plavi twin imao sivu kožu, a tih tamno plavih twinova je daleko manje. I iskreno pošto sam imao i NB i FL iako mi je FL daleko ljepša, NB-ejke su more fun za voziti, niže se sjedi, bolji je odziv na gas (FL ima duzu cijev usisa-probajte zamijeniti sa NB cijevi, pa ce te osjetiti razliku), karoserija je mrvicu manje kruća kod NB, sjedala su uža i bolje drže, a materijal na sicevima je daleko izdržljiviji.
Hvala na info.!
Nekom mozda poznata ova?
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-7367962
Vidiš kako se ljudi vežu za svoje Miate.llepu wrote: Trebao sam se naci sa covjekom sutra u podne u RI medjutim danas u 9 navecer mi salje poruku da ipak ne bi prodao MXicu.
Ma sve u redu sam malo mi je ispalo glupo buduci da smo se tjedan dana dogovarali i onda se odjednom sjeti da ne bi.
Zna netko nekaj o onoj iznad u Njuskalu?
lp
Zna netko nekaj o onoj iznad u Njuskalu?
lp
Odi je pogledati, nije tako daleko.
Po slikama izgleda odlično, a ako su stvarni kilometri mogla bi biti u super stanju.
I cijena mi izgleda dobro za ono što se nudi. Twin, plavi mohair krov...
Pregledaj je dobro sa nekim iskusnijim, da nije bila ozbiljnije razbijena.
Po slikama izgleda odlično, a ako su stvarni kilometri mogla bi biti u super stanju.
Slazem se za materijal (prvenstveno je to problem one saćaste mrežice koja se pokida), ali sicevi na NB nisu ni do koljena onima u NBFL! FL sicevi drze beskonacno bolje nego NB.bojan wrote:sjedala su uža i bolje drže, a materijal na sicevima je daleko izdržljiviji.
Gas, niža, plot, hiža.
ZG-1337-GG
ZG-1337-GG
Ljudi moji tako sam razocaran da nemrem vjerovat. Isao sam gledati onu zelenkastu gore i auto je u odlicnom stranju.Maxx1 wrote:Odi je pogledati, nije tako daleko.![]()
Medjutim....premali je.
Imam 187 i imao sam osjecaj da mi volan u rebra udara a lijevom nogom uopce kvacilo nisam mogao stiskat jer mi je koljeno u volan i vrata udaralo
Ima tko mozda tak neke priblizne visine kao ja da kaze svoja iskustvo?
Nekako mi se cini da cu morat odustat od kupnje MXice...
i ja sam tolko. 80kg (max 95, al vecinom shkemba). meni jedino heal-toe nejde.llepu wrote:
Imam 187 i imao sam osjecaj da mi volan u rebra udara a lijevom nogom uopce kvacilo nisam mogao stiskat jer mi je koljeno u volan i vrata udaralo![]()
iz sica se da par cm shtofa izvuc pa dobijes par cm po vertikali. mozes i sic zatiplat u pod (ostanes bez railova, pa nema micanja sica), pa opet par cm.
meni su noge malo duze nego prosjeku ekipe od 187 cm. tak da mogu furat i sa krovom gore + kaciga (jedva al mogu)
<---- prodajem oglasni prostor --->
Ja sam napravio ovo sa spuzvom ispod sica i dobije se par cm, uglavnom probaj sic narihtata drugacije i ide to bez pardona. To da je malo stisnuto je vise stvar navike nego sto je stvarno tako, i gledaj to s druge strane, ljudi kupuju skoljku da ne plesu po autu, ti to imas serijski 
haha, ja iza svog sica imam još kojih dobrih 20-30 cm lufta, redovito napunim glupostima na dužim putovanjima 
OS-142-HE
Si razvalio karoseriju ili imas 1.6o ?pavich wrote:haha, ja iza svog sica imam još kojih dobrih 20-30 cm lufta, redovito napunim glupostima na dužim putovanjima
Ne da mi se vaditi stof niti nikaj kemijat po autu. To bi mi trebao biti auto za gust a ne da se nemrem niti normalno okrenut. Nije mi jasno kak Del Solka koju sam imao ima puno vise prostora (gotovo da sam se mogao ispruziti u njemu) nego MX5?
Al dobro...
NC mi je preskupa, budem sacekao EU bit ce lakse uvesti auto...