Evo samo da ti slikovno predocim.frx1 wrote:Inkspot wrote: Nevjerojatno. Malo ozbiljnije si mi digao tlak ovime.
...
Imao par interesanata koji nudili zamjene koje mi nisu odgovarale, ali svi su bili slozni da je vozilo u super stanju.
Zasto, ako ti znas da je sve 5 onda kaj se zivciras?
Frend nece boxtera nego trazi bas 911, tak da tvog nije niti isao gledati - ne radi stanja ili zato sto je ovo napisano nego opcenito.
Frend mi je pricao da je vidio Frxa kako kara bukvu u šumi.
Ja osobno nisam vidio niti cuo, ali frend tako rekao.
Eto, doslovce isti primjer.
Osobno me je uvrijedilo pljuvanje po mojem autu, kao i da netko pljuje po meni.
Jedina stvar koju bi promjenio na svome, a vjerojatno budem kad zavrsim bolovanje je sredivanje farova i ugradnja leća i xenona kod Jensa.
Što se mene tiče ova prica je zavrsena.
A što se tice 911 nikako ne mogu shvatiti zašto bi netko dao duplo vise love za skoro isti auto. Prednji kraj je isti, unutrasnjost je ista. Motor je u Boxsteru S u odnosu na 911 spusten sa 3.4 na 3.2, ali je isti motor. Razliku u cca.40 KS Boxster nadoknadi manjom težinom. Boxster je upravljiviji, jer ima srednje postavljen motor umjesto u repu. I za lagan auto od cca 260 KS teško se može reći da je anemican.
Kada sam kupovao auto bilo mi je vazno da je kabriolet. 911 je napravljen kao kupe i kabriolet verziji je samo odrezan taj kupe krov i stavljen kabrio krov, dok je boxster napravljen samo kao kabrio i sve je skladnije. Pogotovo stražnji dio.
Ako vec trazi 911 onda nek uzme 993 seriju, koja je doduse izuzetno skupa ili 996 od 2002 godine kad krece 3.6 agregat u 911