frx1 wrote:
Inkspot wrote: Nevjerojatno. Malo ozbiljnije si mi digao tlak ovime.
...
Imao par interesanata koji nudili zamjene koje mi nisu odgovarale, ali svi su bili slozni da je vozilo u super stanju.

Zasto, ako ti znas da je sve 5 onda kaj se zivciras?
Frend nece boxtera nego trazi bas 911, tak da tvog nije niti isao gledati - ne radi stanja ili zato sto je ovo napisano nego opcenito.
Evo samo da ti slikovno predocim.
Frend mi je pricao da je vidio Frxa kako kara bukvu u šumi.
Ja osobno nisam vidio niti cuo, ali frend tako rekao.
Eto, doslovce isti primjer.
Osobno me je uvrijedilo pljuvanje po mojem autu, kao i da netko pljuje po meni.
Jedina stvar koju bi promjenio na svome, a vjerojatno budem kad zavrsim bolovanje je sredivanje farova i ugradnja leća i xenona kod Jensa.
Što se mene tiče ova prica je zavrsena.

A što se tice 911 nikako ne mogu shvatiti zašto bi netko dao duplo vise love za skoro isti auto. Prednji kraj je isti, unutrasnjost je ista. Motor je u Boxsteru S u odnosu na 911 spusten sa 3.4 na 3.2, ali je isti motor. Razliku u cca.40 KS Boxster nadoknadi manjom težinom. Boxster je upravljiviji, jer ima srednje postavljen motor umjesto u repu. I za lagan auto od cca 260 KS teško se može reći da je anemican.
Kada sam kupovao auto bilo mi je vazno da je kabriolet. 911 je napravljen kao kupe i kabriolet verziji je samo odrezan taj kupe krov i stavljen kabrio krov, dok je boxster napravljen samo kao kabrio i sve je skladnije. Pogotovo stražnji dio.
Ako vec trazi 911 onda nek uzme 993 seriju, koja je doduse izuzetno skupa ili 996 od 2002 godine kad krece 3.6 agregat u 911
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Ajde da bumpnem temu, opet se prodaje, bliži se ljeto, oću toples :D
Napravljen je godišnji servis, promijenjene kočne pločice, registriran do 12/12.. Neki dan prevalio 65000.

Ljetne felge+gume
Zimske felge+gume
3.set felgi-bez guma :)

9.500, podložno dogovoru, ali nemojte pretjerivati.
Vrlo poželjna zamjena za mx5 nb 1.8 facelift :twisted:

Sretno s prodajom budući se skoro ništa normalno ne može prodati.... Evo gledam malo i oglasnik pa ne mogu vjerovati koliko su pale cjene miata nb, nbfl, pa čak i nc. Jel to realnost ili su u pitanju krševi? Npr. ne ide mi u glavu da se već za cca 4 tisućice može dobiti dobar nb, pa ipak to nije običan auto? Ili je ipak rječ o isluženim i rabijanim krševima, a dobar primjerak i dalje ima cijenu?

sve ovisi koliko je kome hitno da proda...
meni novci nisu bili toliko hitni, ali je auto relativno nov pa mi je svakim danom gubio na vrijednosti prvenstveno zbog starosti, a ovoj krizi i oporavku tržišta ne nazirem kraj..bar ne prebrz :D

Trebao bi otići auto kroz kojih mjesec-dva, našao sam kupca, samo da skupi do kraja novce i to je to.

Gadna vremena su došla.. :x
OS-142-HE

Ajmo bumpnit još jednom, nadopunit s nekim podacima...

Vozilo je kupljeno i registrirano u prosincu 2007 godine. Ja sam ga kupio nakon godinu i pol, sa 18000 km, od člana STI ;) i otada imam foto-dokumentirane sve promjene na autu, kao i račune. (čak i kad je bio kod njega)
Auto je mehanički u izvrsnom stanju, na zadnjem servisu u prosincu su uz redovne promjene ulja i filtera preventivno promijenjene i svijećice.
Gume su isto promijenjene prije 2 sezone.

Od zanimljivije opreme ima sportski ovjes, profilirana grijana sjedala, automatsku klimu, esp, putno računalo, radio s mp3 playerom, 17'' felge.
Dodatno je ugrađen laser interceptor, zaštita od policijskih lasera koja radi sa 100%tnom učinkovitošću; te ksenon s lećom, obje žarulje promijenjene na zadnjem servisu. (ugrađen kod jensa)

Nedostaci, obzirom da nema smisla da netko poteže sad drugog kraja hrvatske pa ga dočeka iznenađenje, su sljedeći:
-prednji desni lip je savijen od kontakta s bankinom;
-zadnji branik je oguljen od kontakta na parkingu;
-vozačko sjedalo se počelo parati na 2 mjesta od ulaženja i izlaženja,suvozačko je kao novo.
Sve navedeno nije popravljano iz razloga što ne želim prikrivati pravo stanje auta, a meni nije smetalo - cijena "korekcije" ovih nedostaka je manje od 200E.

Uz auto dajem još 4 alu felge sa zimskim gumama.
Vozilo je trenutno u Osijeku, ali ga po potrebi mogu dovesti u Zagreb pošto sam često tamo.
U zamjenu sam spreman prihvatiti i jeftiniji auto po nekoj realnoj cijeni.

Kao što sam već napisao, auto treba probati, jer je stvarno top stanju što se voznih osobina tiče, i vjerojatno bih si ga ostavio još neko vrijeme, ali mi postaje skupo posjedovati dvije jurilice...
Friške slike, kao i oštećenja - u prilogu.

Cijena sa svime bi bila nekih 7.700, za članove foruma može i nešto niže, ako bi davao bez nečega od "dodataka", možemo se još dogovoriti.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
OS-142-HE

Teško ćeš to prodati na miata forumu, pošto vidim da već jako dugo prodaješ. Ovdje svi ili imaju ili žele mx-5, a ako trebaju nešto drugo onda to svakako nije mali gradski auto sa troje vrata nego nešto veće i praktičnije. No, pustit ću opet glas među rajom, pa ako netko treba tako nešto da ti se javi...

pavich wrote:zahvaljujem ;)
a nikad se ne zna, možda nečija žena puca baš na tako šta :)
Ma je, auto je sladak, samo je malo tržište kod nas za takve aute (ono tipa malo, a troši) pa nije lako prodati ga, ali siguran sam da tko kupi neće požaliti, mislim ako mu ne treba nešto praktičnije. Osobno bi radije to nego minija (ne zato što mini ne valja nego zato što ga voze uglavnom degenerici i sponzoruše).

Akcijska cijena do 1.7. - 50000kn, najjeftiniji na njuškalu!

Javite se, probajte, platite pivo...
Dobar je autić, garantiram ;)
OS-142-HE