EDIT+UPDATE by sash: u oglasu su sada nove fotke
Pozdrav svima,
prijatelj mi je skrenuo pažnju na ovaj oglas predan 14.05. - http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... s-19127108
Prema tekstu i fotografijama, čini se da je to moj stari Icon.
Zašto upozorenje?
Prema oglasu:
Vlasnik: prvi - NIJE
Prijeđeni kilometri: 70000 km - NIJE ISTINA
Svoju sam prodao s nešto više od 110.000 km i bio sam drugi vlasnik.
Moj stari oglas - http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-1132236
Nisam kontaktirao u vezi oglasa, no moja je tada prodana u Dugo Selo.
Čisto da stoji ovdje.
Re: UPOZORENJE - Mazda MX-5 1.8 Icon nova u oglasniku
#2WTF? Lik koristi i tvoje fotke?!
Prijevi ga Njuskalu nek mu maknu oglas i bannaju ga.
Prijevi ga Njuskalu nek mu maknu oglas i bannaju ga.
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
Čekaj, operacija u tijeku, moja Ana zove oglas i ide provjeriti da li je to ta miata s fotografija i neka potvrdi km, onda smo sigurni da je netko skinuo km, i da ta Miata danas sigurno ne izgleda kao prije 5 godina.
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200
Vespa GT200
Da, prema razgovoru koji je sad imala moja Ana, to je ta Miata s fotografija (očito moje ex), čovjek kaže da ima 70k km, i da je ex vlasnik.
Doma ću pronaći da li imam negdje zapisan VIN pa ga napišem ovdje, u slučaju da netko ide pogledat Miatu pa da zbilja usporedi, ako je isti, onda je to ta, ista Miata.
Doma ću pronaći da li imam negdje zapisan VIN pa ga napišem ovdje, u slučaju da netko ide pogledat Miatu pa da zbilja usporedi, ako je isti, onda je to ta, ista Miata.
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200
Vespa GT200
Prije par god. sam napravio anonimnu prijavu sa svim podatcima za jednog soderasa kod kojeg sam htio kupiti bmw sa skinutim km, i nesto su cak i napravili. Firma se barem ne zove vise isto. Tako da slobodno ako si ziher da je to tvoja miata, napravi svoju građansku duznost iako neces kupiti i prijavi ga.
Bas sam lika kontaktirao i evo odgovora:
Auto je takav kakav je. ALI SA TOČNOM KILOMETRAŽOM (78 000 KM). BIO JE NOVI KUPLJEN i jedini smo vlasnici.
Svi ostali podaci odgovaraju Možda sa malim greškama jer je oglas radila osoba s nedovoljno poznavanja auti. Ovo je auto koji prodajemo jer je neiskorišten i nije nam potreban.
Kilometraža, godište, .......i sve bitne stvari su točne. 100 posto TOČNE.
Auto je takav kakav je. ALI SA TOČNOM KILOMETRAŽOM (78 000 KM). BIO JE NOVI KUPLJEN i jedini smo vlasnici.
Svi ostali podaci odgovaraju Možda sa malim greškama jer je oglas radila osoba s nedovoljno poznavanja auti. Ovo je auto koji prodajemo jer je neiskorišten i nije nam potreban.
Kilometraža, godište, .......i sve bitne stvari su točne. 100 posto TOČNE.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Moguće da je stvarno auto sa tom kilometražom, netko je samo iskopirao fotke i podatke iz zacovog oglasa.
Stvarno ne razumijem zašto je ljudima teško napraviti 10 dobrih fotki auta za oglas.
Stvarno ne razumijem zašto je ljudima teško napraviti 10 dobrih fotki auta za oglas.
Jer je nebo plavo, voda je mokra, a ljudi su lijeni i glupi?Goldin wrote:Stvarno ne razumijem zašto je ljudima teško napraviti 10 dobrih fotki auta za oglas.
Ako je, onda mičemo upozorenje, do tada neka ostaje.
U Apsurdistanu vrijedi jedno pravilo - trust no one.
U Apsurdistanu vrijedi jedno pravilo - trust no one.
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200
Vespa GT200
Zac, rekao si da ces iskopati VIN svoje stare...?