Poslao mi lik loše fotošopiranu policijsku iskaznicu i prometnu dozvolu međimurske županije sa ZG tablicama.
:-)
E sad kad bi znao prikeljiti ovdje slike bilo bi super.
:-D
Last edited by Inkspot on 18.11.13. 11:39, edited 1 time in total.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Sad imam par opcija. Ali ne bi htio da prebrzo odustane.

a) da mu ne mogu poslati svu lovu, samo kaparu,
b) O kolega, ja sam isto policajaca, super
c) mogu doci vidjeti auto?
d) Na njuskalu je isti taj auto sa tom registracijom u Mazda salonu. Imas objasnjenje?
e) neki prijedlog drugi?
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Daj molim te reci mu da bi dosao vidjeti auto, da bi rezervirao let neki, jel moze doci pred tebe ;)

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Na "mogu doć vidit auto" odustanu od priče i tepu stalno zadnje dvije poruke, ja sam par puta ponavljao da sam na sl.putu u engleskoj i da bih ga došao pogledati i odmah kupiti pa ništa od toga :D

Nitko neće poslovati sa mnommmmmmm :x
OS-142-HE

Inkspot wrote:Sad imam par opcija. Ali ne bi htio da prebrzo odustane.

a) da mu ne mogu poslati svu lovu, samo kaparu,
b) O kolega, ja sam isto policajaca, super
c) mogu doci vidjeti auto?
d) Na njuskalu je isti taj auto sa tom registracijom u Mazda salonu. Imas objasnjenje?
e) neki prijedlog drugi?
Bolje ga još zavlači, na prvi spomen da ti je nešto sumljivo sigurno će naš "gospon policajac" ispariti i prekinuti kontakt. Pošto ovo prelazi svaku granicu dozvoljenog bezobrazluka, ja bi ga još malo zavlačio i poslao prijepis mailova sa slikom gospona policajca (iako to sigurno nije on na slici i vjerojatno Tom Rogers guli svoje na groblju, staračkom domu, tek čeka da se rodi i sl.) i slikom prometne i to poslati na policiju i državno odvjetništvo. Sigurno se može ući u trag IP adresi i sl. od kud likovi šalju.... Ovo ima i puno dalje posljedice od same prijevare jer ovakve stvari ruše cijene normalnim prodavačima i koče normalnu trgovinu jer ima budala koji nasjedaju na to ili samo to koriste kao argument za obaranje cijene.
P.S. Reci da si malo kratak s lovom, ali da sigurno kupuješ ako je auto dobar, pa da te ili pričeka mjesec-dva ili malo spusti cijenu... Jedino je banana ak su tak organizirani pa prate ovaj forum jer je riječ o specifičnom autu... iako mislim da ne idu tako duboko.

bila jedna dobra sa nigerijcima. elem zhicaju pare ko fol za neke dobrotvorne radnje i sl... i sad lik im odgovori (znajuci tko su i sta su) da ne moze donirat nista para i da mu je zao... al moze neke stare laptope poslat... njih ono 50 komada... i sad tu se dogovara sa nigerijcima, ovi ofkors presretni i bla bla kaze on njima bad news je sto on u biti nema u proracunu para za poslat 50 laptopa u nigeriju. pa kao oce oni platit... i nigerijci pristali, racunaju da kad utope 50 laptopa da su u plusu, a ovaj njima posalje prastari crknuti frizhider pun potrganih cigli :twisted:

hehe

imate tu brdo slicnih, uglavnom ako trebate ubit par sati i nasmijat se do suza: http://www.419eater.com/
<---- prodajem oglasni prostor --->

Jos cu ga zavlaciti, ali kontaktirao UK policiju kako se jos s njim dopisujem, pa me bas zanima sto ce reci.
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Inkspot wrote:Jos cu ga zavlaciti, ali kontaktirao UK policiju kako se jos s njim dopisujem, pa me bas zanima sto ce reci.
:smt023

A kako znas da ti lik pise iz UK? Nema smisla kontaktirat njihovu policiju ako nemas dokaza da je zbilja iz UK
ZG-1800-NB