P: Mazda MX-5 nbfl 2002 godiste

Evo ovako,

Jucer se vozim Splitom i skuzim lika koji krpicom briše mx-5 isprid kuce. Zaustavim se ja i u priču s njim. S obzirom koliko sam zaluđen s tim vozilom to je trajalo jedno sat vrimena, a i čovik je fanatik tako da.. :-D

I čovik mi kaže da razmišlja o prodaji mazde iz razloga šta mu posao ne ide više kao prije. Ima mazdu 626, zena mu vozi corsu a kcer kiu pride, auta fala bogu ima i logican korak je kad vec mora prodat jedno da to bude miata.

Ja san mu reka da san član Miata kluba Hrvatska i da mi nebi bija problem reći članovima kluba o njegovom vozilu.

Dakle, radi se o nbfl 2002 godiste,
prvi vlasnik
motor 1.8
57000 km,
6 brzina,
kozna grijana sjedala,
cijena 8000 eura
servisiran kod ovlastenog servisera - Mazda Muše, Split
Krov također u jako dobro stanju.

Auto izgleda jako dobro kao sta mozete vidit na slikama. Jedina mana je sta je lak na prednjem braniku popucao na dva mjesta vrlo vjerovatno radi sunca. Naravno, radi se o vozilu starom 10 godina i ima koju ogrebotinu tu i tamo ali nista out of the ordinary.

http://imgur.com//a/883J6#0

Nisam auto gledao detaljno, napravija san par slika, čovik mi je nudija da ga provozam ali kako nisan ima vrimena samo san sija upalija ga i par puta da gas. Nisan primjetija nikakve čudne zvukove i uredno prima gas.

Kazem nisam ga provoza ali na prvu ruku mi se cini auto uredno, iznutra je čisto ko suza. Mazda 626 koja mu je '91 godiste izgleda kao da je jucer izašla iz auto salona :) Također mi je reka da je samo on vozija, sina nema, a zenu i kcer nikad nije zanimalo. Isot tako mi je reka da mu se mogu javit kad god ocu ako zelim provozat auto, no strings attached.

Čovika san upozna jucer i eto, radim mu uslugu, jer bi tija da auto kupi neko ko ce ga nastavit mazit i pazit kao prvi vlasnik. Ja na zalost nemam 8 keka za iskeširat, iako mi je reka da bi se mozda cak zaminija samnom za moj peugeot 207 2008 godiste.. :-D ali kako vec ima mazdu 626 da mu to nema smisla.

Ako koga zanima mogu mu/joj poslat broj covika.

P.S. Kako san sija u auto jedna stvar me zabrinila. Ja imam 184cm i glava mi dira platneni krov, odnosno gornji rub vjetrobranskog stakla mi je na razini očiju..... Ajde neka mi neko iz kluba kaze da ima 184cm visine ili vise i neka mi objasni jeli ja radim nesto krivo ili sta.. ili mi je foamectomy neizbježan... :smt102

ja imam 183 cm i normalno sjedim..jos imam jedno 3-4 cm iznad glave...s tim da moj nije fl nego samo nb...negdje na forumu sam procitao da se u nbfl vislje sjedi,a i sjedala su drugacija...tak da probaj sa nb tamo nebi trebao imati problema

Šteta što traži nenormalan iznos koji nikako ne može dobiti, za taj iznos odnosno manje je dečko iz Osijeka kupio NC iz 2006.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Javlja se dečko iz Osijeka, haha

Čuo sam se i s dotičnim čovjekom prije godinu dana, tražio je 9 prošle godine, na servisu su mu rekli da slobodno može tražiti i više...

Jebiga, ljudi vole svoje aute, malo je spustio cijenu ove godine vidim, ali i uz svu očuvanost, u ovo doba za 11 godina star auto tražiti tolike novce je ipak malo too much.

Moja nc je došla ipak malo više od 8000, ipak se ne znam toliko dobro cjenkati :D ali tu je negdje bila ;)
OS-142-HE

pavich wrote:Javlja se dečko iz Osijeka, haha

Čuo sam se i s dotičnim čovjekom prije godinu dana, tražio je 9 prošle godine, na servisu su mu rekli da slobodno može tražiti i više...

Jebiga, ljudi vole svoje aute, malo je spustio cijenu ove godine vidim, ali i uz svu očuvanost, u ovo doba za 11 godina star auto tražiti tolike novce je ipak malo too much.

Moja nc je došla ipak malo više od 8000, ipak se ne znam toliko dobro cjenkati :D ali tu je negdje bila ;)
Pa Kruni i meni ga je nudio nakraju za 52k kn, mislim tvoj auto. Puno si onda platio.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

za 7000E, mx5 NC koja je u to doba najeftinija na njuškalu bila 12000E? :-D

Bome, ja se onda zaista ne znam cjenkati ako pričamo o istoj...haha
Jebiga, netko od vas ga je mogao uzeti i preprodati bar za 10 ;)

Uglavnom, ja sam ju dobio za, po meni sjajnoj cijeni, doveo ju u red (a još malo i preko reda :D) i sve 5.

Ovo je ionako tema o srebrnoj nb iz splita, nećemo oftopičariti ;)
OS-142-HE

Baš sam to htio reći, na našem forumu se samo oftopičari. Mi nismo kao drugi i forumi i pravila nemamo:)
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:Baš sam to htio reći, na našem forumu se samo oftopičari. Mi nismo kao drugi i forumi i pravila nemamo:)
Ko kaze da nemamo pravila? :twisted: :smt006

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Ajde da čujem pravilnik, pošto ga ne znam? :twisted:
Last edited by bojan on 30.03.13. 16:12, edited 1 time in total.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:Ajde da čujem pravilnik, pošto ga ne znam? :twisted:
Meh, dok god nisi kao rodrigez sve ti je dopusteno :)

(za mladje generacije i sve vas senilne starce - jedini user u povijesti foruma koji je dobio ban)

Zaista, nemamo neka posebna pravila osim onih zdravorazumskih - ispeci pa reci, budi konstruktivan, pomozi ako mozes, javi di su dobre picke (ili decki, jelte) itd. :-D

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

bojan wrote:
pavich wrote:Javlja se dečko iz Osijeka, haha

Pa Kruni i meni ga je nudio nakraju za 52k kn, mislim tvoj auto. Puno si onda platio.
62.000 kn :)
NB FL Magic
ZG*1538-BJ
Titan siva colour

U shit thanks Kruno na podsjetniku, omašio sam fudbal za punih 10k kn. Isprike.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.