hh,istina svak ima svoje..al reka sam da nevolim kad je auto u podu..al ova miata je zaista visoka :D par centi 3cm dole ne igra neku ulogu..i vidia sam neke slike od nb modela,zaista su fascinantne..nevolim kad je auto skroz prekicavu raznim spojlerima,pragovima p materinama,al samo malo triba da auto bude ono pravo :) al to je tek u planu..pa sad kad bude...vjerojatno cu bratu doma ostavit popis,pa kad ja odem na brod nek on to pomalo nabavlja :D
92´

koliko god da ti se cini visok, vjeruj mi nije, imam istu takvu i na nekim lezecim policajcima malo strugne ako je samnom suvozac i ako ne prodjem skroz skroz polako, a npr sa hondom civic koja je spustena -35mm sam prolazio bez struganja, ali isto na knap.
Prednji lip i ja gledam da bi dobro dosao, ali nikakav glomazan, ovaj kao na ovoj... http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-6530897
ZG-1800-NB

aaaaaaaaaaaaaaaa hebemuuuuuuuuu da!! bas sam takav i gleda,vidia sam ovu sliku,i par stvari mi se svida sa ovoga auta...prednji lip,zasnji spojler i pragovi..nie prekicavo,a jako mu lipo stoi..to su planovi pa ce mo vidit..al novo sve nie bas ni jeftino.. :/
92´

[quote="pesti"]bezze gledajuci po starijim oglasima,pukom slucajnosti auto zavrsi kod mene :) samo sto je sad na 30tkm :P i netko je skinio ova gradela nazad :x al a autom sam jako zadovolja,i nie mi ža sekunde sto sam ga jos uzea..a za koe novce...tek je to bruka :D[/quote]

evo moram te ajmo reci razocarati :o ali to nije taj auto :)) ova beba je sparkirana kod mene u garazi s 10tkm ... pazim ju i mazim .. kupio si neku drugu mazdu :) ali nadam se da dobro sluzi :)

lipo od tebe,isto ka i moja :) mozda neki drugi put...posto idem u podediljak na brod..tako da taman stignem na pocetak lita doma,pa onda ide uzivancija sa Miaticooooooooooooom :P
92´

[quote="pavich"]haha, toliko dobar auto da je u 12 godina prešao 10k km i promijenio 3 ili 4 vlasnika :D[/quote]
nemoj biti pametan za stvari koje neznas ;) promijenio je jednog vlasnika drugi vl sam ja.. ne vidim problem u kilometrazi.. :o auto nije vozen jer nije jedini auto koji imam..

a da svatko poslika svoju miatu i otvorite svaki svoju temu u podforumu nase miate umjesto da se tu prepucavate oko toga ciji auto je blizi statusu nekretnine?
ZG-1800-NB

miata_girl wrote:moj je nekretnina definitivno :/ s obzirom da zakon ne dopusta da djete vozim na prednjem sicu ... :((
Nije istina, ako nemas izbor mozes vozit na prednjem. Nekoliko kolega s foruma (Vex) to prakticira...
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

miata_girl wrote:ne volim slikat nekretnine :D to je sramota :)
bar nemas brige da ce pobjec iz kadra :)
a ako imas sjedalicu, mozes i ovako
Image

:-D
ZG-1800-NB