Joj kak ja nemrem progutat to obično plastično koletino od volana, ko za stari mercedes, to bi odmah mjenjao pa makar bio bez airbaga :)

Maxx1 wrote:Za 100e se nabavi trokraki od NB FL. ;)
Gdje?? Ozbiljno, ako imas izvor, javi please, ja to trazim vec dosta...
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Stiv wrote:
Maxx1 wrote:Za 100e se nabavi trokraki od NB FL. ;)
Gdje?? Ozbiljno, ako imas izvor, javi please, ja to trazim vec dosta...
Zoom-Zoom auto.
Uzeo sam novija sjedala od njih, pitao za bijele instrumente, ali je rekao da su instrumenti otišli. Kaže da instrumenti i volan odmah odu, 100e jedno i 100 drugo, ako sam dobro shvatio.

Uglavnom, kroz par tjedana će mu navodno stići još jedna NB FL, pa će opet imati.
Možda da se predbilježiš, pa neka te zovu kad im stigne.

Probaj pitati i kod tipa u Jazbini, možda i on ima.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Nisu. Tip iz Jazbine im je konkurencija, to mi je vlasnica Zoom-Zoom-a sama rekla.
Iako ja ne bih isključio da i oni odu u Jazbinu, ako baš nešto trebaju, a nemaju. Blizu su.

Zoom- Zoom auto i automobili Fenoliga su firme koje drže brat i sestra iz Zadra.
Imaju skadište Mazdinih rabljenih dijelova u Zadru i u Zagrebu, a prodaju i rabljene aute.
S tim da u Zg u Dubravi imaju i dobar servis. Voditelj servisa je nekad radio u Mazdi Jurković i ima dosta iskustva.

Ici cu u subotu u RI pogledati

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-6622514

Nisam sad bas totalni tutlek oko kupovine auta ali dali imate neke smjernice koje bi trebalo posebno paziti na MX5ici?

Nesto u smislu skup popravak ako ne valja i to.

Kolika bi stvarna cijena za takav autic bila, kad bi ju vi kupovali?

I svidja mi se onaj kromirani dio iza siceva, kaj je to u slucaju prevrtanja ili?

Dali on dolazi sa svakom MXicom ili? Ova ju po slikama nema... :(

Bojane hvala ti na preporuci za onu crnu od prijatelja, od nje me je odagnalo to kaj je crne boje. Imao sam crnu Hondu Del Sol i bila je ziva muka za odrzavanje jer se svaka cestica prasine na njoj vidjela a nisam bas tip koji ce ju glancati svaki dan.

Pa pregledaj kompletan auto kao što bi gledao i svaki drugi.
Znači motor, limarija, spojeve da li su tvornički vareni ili je nešto popravljano...
Dobro ga je dignuti na dizalicu, od ispod se dosta dobro vidi ako nešto ne valja.
I pogledaj krakove šasije lijevo i desno kod motora, na jednoj koju sam gledao su bili truli i rupičasti kao švicarski sir. :shock:

Osim toga, pregledaj da li je krov čitav (osim sitnih pukotina na rubovima lijevo i desno iznad vrata, to skoro svaka ima).
I kad ćeš ga voziti, zatvori krov, ugasi ventilaciju i radio i slušaj ima li čudnih zvukova u vožnji.
Jer kad se voziš sa otvorenim krovom, nećeš čuti ništa.

Kromirani dio iza siceva je samo ukras, ne štiti kod prevrtanja i mogao se kupiti isključivo naknadno kao dodatna oprema.
Može se još uvijek kupiti, ako ga baš želiš imati. :)

Niti Joseph niti ovaj drugi decko kaj ima Twin ne zele prodati svoje MXice. Bas sam super srece juhhuu :D

Što će ti Twin? :-D

Imaš na Il Motorsport sve krom dodatke za naručiti, osim kožnih sjedala.
A i njih ti može napraviti Matus kod nas.
Pa si napraviš svoj Twin. :)