Netko kome treba lova, a i ruku na srce, miata je mnogima drugi ili cak treci auto, tako da obicno pada izbor na nju kada se treba rijesit auta. Naravno problem je i besparice i malo se ljudi odlucuju na kupnju takvog ajmo reci neprakticnog auta tako da se dosta tesko prodaju. I ova cijena od 4100 nije prva cijena za koju se prodavala, ako se ne varam isla je za 5800 pa 5400 pa 4900,.... a kako polako istice registracija, vlasnik samo ima trosak registracije buduci da ce neregistriran auto dosta teze prodati.

Kada sam kupovao Jaguara kupio sam najskuplji, kupljen je nov u hr. pogledali su ga u ovlaštenom servisu i rekli da je odličan, pa sam imao 101 problem. Sa druge strane kada sam kupovao Alfu 166 2.4 JTD bila je uvoz iz Italije 200k km, dakle najgora varijanta a Valencic je rekao da dugo nije vidio 166-icu u tako dobrom stanju. I takva se i pokazala no problemo.
Prema tome sve je relativno, po meni je najbitniji feeling koji ti auto daje kada ga vozis, tu mi osjećaj nije nikada pogriješio.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:po meni je najbitniji feeling koji ti auto daje kada ga vozis, tu mi osjeæaj nije nikada pogriješio.
uf, biche da sam ja onda jedi master. pogodio auto iz prve, bez i da sam ga vidio a kamoli provozao :twisted:
<---- prodajem oglasni prostor --->

Kupnja rabljenog je uvijek manja ili veća lutrija. Utjeha: danas je i kupnja novog lutrija. Samo su rogovi veći kad iskeširaš hrpu love za neko novo smeće koje izgubi vrijednost čim ga dovedeš doma.
A te priče da je miata uglavnom drugi ili treći auto su posve normalne. To jednostavno ne može biti jedini auto u obitelji jer to nisu kola nego roadster :) Pa nitko nema niti ferrari kao jedini auto, pa ga sigurno zato neće rješiti u bescjenje jer mu više ne treba....
Kod kupnje rabljene miate je najbolje naći neku sredinu (niti najjeftinija niti najskuplja, nije bitna niti oprema, niti motor 1.6 ili 1.8, niti boja i sl. nego OPĆE STANJE, i točno - FEELING kad ju provozaš), i pomoliti se da se nisi zajebao previše (čitaj: što manje uloga...):lol:

nik wrote:A te priče da je miata uglavnom drugi ili treći auto su posve normalne. To jednostavno ne može biti jedini auto u obitelji jer to nisu kola nego roadster :)
Meni je bio :smt006

Bagiju jos uvijek jest.

Ali mi smo iznimke koje potvrdjuju pravilo, tako nekako...

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Čuj, dijete, roditelje, susjedu, baku i punca tesko da bus vozio u miatici. Jes da neke moš poslat pješice, ali teško da buš bio zadovoljan njihovim komentarima :lol: Miatica nije savršena, to je sebični auto, bog ga blagoslovio.... :D Zato imas jos nesto, bilo kaj za male pare s gepekom, stražnjim sicevima i zadnjim vratima i mirna Bosna... :smt006

pons wrote:Golf 3 cabrio 1.9 TDI sa 5 sjedala i eto ti obiteljski "roadster" xD
:smt075 :smt021
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

bagi wrote:
bojan wrote:po meni je najbitniji feeling koji ti auto daje kada ga vozis, tu mi osjećaj nije nikada pogriješio.
uf, biche da sam ja onda jedi master. pogodio auto iz prve, bez i da sam ga vidio a kamoli provozao :twisted:
Nisi :) i ja sam kupio na riječ i tako je i bilo. točkica tu ni manje ni vise od onog sta je rečeno.

I danas sam frend s prodavacem a proslo je uhhhhhhhhh

magic_kruno wrote:
magic_kruno wrote:Prijatelj se raspituje oko ovih dviju NB 1.8, netko ih je probao?

Pula:
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-5063327

Image

Kraljevica (Rijeka):
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-4616534

Image
Nitko ništa ne zna o ovima?

E bas cu pogledati danas ili sutra dal je to ta. Ima jedna ista plava, vozi je neka cura srecem je skoro svaki dan na relaciji Bakar - Bakarac samo regu nisam zapamtio. Uglavnom blicnuo sam 2 x i osto posran gleda ko tele.

Nazvat cu ja servis da vidim jel bila kod njih na pregledima.