Prodajem Subaru Forester

Znam da nije Miata, ako je potrebno podnijet ću da mi obrišete post :oops:
S druge strane bolje tako nego da prodajem Miatu :-D

Uglavnom, zbog isteka leasinga i konstantnog brojčanog rasta familije "prisiljen" sam mijenjati Forestera za nešto veće (VW Sharan, za znatiželjnike, nema kišobran u smajlićima da me pokrije od pljuckanja, slobodno..., ali eto, razum je morao prevladati barem kod "obiteljskog" auta).

Eto osnovni podaci: Subaru Forester 2.0, 160 KS, 2006. god, cca 100.000 km, crni sa full opremom za taj motor. Da ne gnjavim previše, detalji na pm koga interesira.
Ako to nekom nešto znači, varijanta je zapravo direktan otkup iz leasinga u 9. mjesecu + neka dogovorna naknada meni :-)
ZG 2613-EF siva, NC 2.0 RC

Cek, prisiljen si FORESTERA mijenjat za nesto VECE. Zar je 4. klinac na putu? :-D
ZG6303BK srebrna NB

Roko wrote:A gle, nikad ne znaš :twisted:
Roko se brine da u buducnosti u Hrvatskoj ipak zive Hrvati. A sta vi ostali lenjguze radite, ha? Di su decaaaaaaaaa?! :-D

Jel to novi Šaran ili je s leda?

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

sash wrote:
Roko se brine da u buducnosti u Hrvatskoj ipak zive Hrvati. A sta vi ostali lenjguze radite, ha? Di su decaaaaaaaaa?! :-D
a sta se ti javljas? kad ces od cure napravit postenu zenu? ne ovako, kako ides nedeljom na misu?
<---- prodajem oglasni prostor --->

bagi wrote: a sta se ti javljas? kad ces od cure napravit postenu zenu? ne ovako, kako ides nedeljom na misu?
Upravo tako. Proda miatu, kupi jos manji dvosjed.

Nego, sash, cujem da se neki Forester prodaje... :-D
ZG6303BK srebrna NB

sash wrote:
Roko wrote:A gle, nikad ne znaš :twisted:

Jel to novi Šaran ili je s leda?

Sasa
A gle, netko mora :-D A i nije teško, barem u fazi izrade, održavanje je druga priča :twisted:

Šaran je nof nofcat, ispod čekića. Idem ga danas/sutra skupit...

Also, ak je nekom zabavno:
pokušavam ga silom prodat do utorka (27.9., ističe leasing i registracija), a još nisam :-D , pa je cijena postala dosta povoljna, iliti 10.000,00 EUR....