maurich wrote: meni osobno je to auto snova, i to modeli koji su se radili od negdje 1986-1993... svakako bih htio jedan primjerak iz tog vremenskog razdoblja... :) E, to je seks na kotačima. :-D
corect.... :smt023
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

maurich wrote:Bojane, i ja se neko vrijeme bavim istim tim hobijem... činjenica je da je curama puno češće ljepše vidjeti 206 cc koji je sređen nego klasičnu Miatu...objašnjavaju to da im izgleda staromodno, dok je 206cc, kao, moderniji...fascinira ih što više gumbića i modernih pizdarija... daleko od toga kada vidi NC RC , kao Ivaninu, to im je vrh što se tiče Miate, a kada vide Z4 okidaju kao blesave iz razloga što je :

1. BMW
2.agresivan i djeluje nekako opasno
3.moderan

Od puno njih sam čuo da im je Miata ženski auto i da je ljepše vidjet ženskicu kako je vozi ( naravno da je GENIJALNO vidjet ženu koja vozi Miatu). Na RX-8 i nisam čuo neke reakcije oduševljenja kao na ove cabrije, jer čim je auto cabrio, dobiva više bodova.
Npr, evo još jednog poraznog podatka, moja curca je mislila da je Miata Hyunday ( na to sam stvarno popizdio), i to sigurno nekih 2mjeseca, i ona svu kategoriju gore nabrojenih vozila zove ''malo auto'' ( ne ''mali auto, nego malo auto, to me posebno izludi
:-D :-D :-D )
Potpuno sam odustao od rasprave kada je rekla da joj je novi Jaguar XKR ružan i da je i to ''malo auto'', pa se sada više ni ne trudim. Ona voli limuzine i njoj su Passat i A4 zakon... :) Tako da ja imam posebno zanimljivih rasprava oko automobila što me izuzetno zabavlja. :D

Da se vratimo na ostatak ženskog roda, mislim da se nije rodila ta koja ne zna kako izgleda Porsche, i što god one pričale- rado bi se vozile u njemu... meni osobno je to auto snova, i to modeli koji su se radili od negdje 1986-1993... svakako bih htio jedan primjerak iz tog vremenskog razdoblja... :) E, to je seks na kotačima. :-D
Da da ovo ti je najbolje, malo auto! Da umreš od smijeha, to je česti pridjev koji se daje takvim autima, pogotovo u Dalmaciji. Znam totalno poludjeti na to, iako za Porša je zanimljivo da pošto sam ga planirao kupiti, dvije osobe (ženske) su me zdušno odgovarale od toga jer im nije bio niti blizu Z4. U biti Z4 mi je jedini auto od svih koje sam imao do sada kojega podjednako sve cure vole, a čak su mu neke davale i imena. Npr. kada sam se sa bivšom trebao naći oko razmjene nekakvih ključeva i sličnih stvari, negdje treće pitanje je bilo hoćeš doći sa Bumbijem da se malo provozamo. Zanimljivo je da je većina osim agresivnog izgleda komentirala i moćan zvuk motora kao nešto što im se jako sviđa. Ali generalna vječna rasprava kako su takvi auti beskorisni i kako je dobra limuzina daleko bolje riješenje nikada ne jenjava. Iako nakon što nas je Kruno provozao krug po Zagrebu u novoj Mazdi 6, pa smo nakon toga sjeli u Rx-8 na moje pitanje i kako ti se sviđa ta limuzina, odgovor je bio, pa dosadno mi je to auto, izgleda da sam se navikla na ove posebne aute.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:negdje treæe pitanje je bilo hoæeš doæi sa Bumbijem da se malo provozamo
cisti poziv na fuk...
<---- prodajem oglasni prostor --->

bagi wrote:
bojan wrote:negdje treće pitanje je bilo hoćeš doći sa Bumbijem da se malo provozamo
cisti poziv na fuk...
...a on nije skuzio :shock:

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Momci, cemu uopce pridodavati paznju sto neka cura misli, postoje dvije vrste cura, one koje znaju o autima, i one koje ne znaju, i naravno wanna be sponze kojima je BMW domet.

Ja sam jos kad sam uzeo miatu od jedne dobio izjavu "Joj kak ti je dobar ovaj Jaguar..", reko zeno ne vrijedjaj, ovo je miata :).

Pitam se sto ce reci kad vide Jaguara XJ, Rolls Royce? :)

Ili imas cabrio ili nemas, trece opcije nema, ili ga vozis ili ne, mene dosta kolega diplomata pita kako to da sam se odlucio na ovakvo vozilo, obzirom da svi voze neke limuzine i SUV-e , reko bas zato jer mi se to svidja :D
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

bojan wrote:
Da da ovo ti je najbolje, malo auto! Da umreš od smijeha, to je česti pridjev koji se daje takvim autima, pogotovo u Dalmaciji.
Tko nam kriv kad su nam ove naše dosadile pa se preselili ''doli'', sad samo trpimo gramatičke greške... :-D
Image

prosjek godina vozača Z4 je 61. :) Baš me čudi...

Moja iskustva su slična, neki imaju normalan(standardni ženski) ukus a neke imaju profinjen ukus znači ona bi đipa ili ako može tenka jer su oni sigurni. :roll:

z4 ce mi bit pod guzicom cim se docepat nekih para... sunce li mu jebem... delboy, nedo bog da bu to sa 61...
:x

Al ako ce mo vec sto bi se vozilo, onda je to definitivno Z8 ... toliko ugladjenosti, jednostavnosti ukomponirano u prelijepi dizajn koji kao da je izasao iz 60'.... predivno ...ima da ga vozim, pa makar i sa 61...

Image

A sto je najbolje od svega, sprijed skroz vuce na miatu...a miata vuce na jaguarovog roadstera iz 60'...

brm brmmmm....
NB FL Magic - ZG*9999AH

zanimljivo je da trebe iako ne prate aute mogu u većini slučajeva dobro procjenit radi li se o novom autu ili staroj liniji ,, recimo
meni a i većini s auto foruma je m5 e 39 prije ove zadnje pojam za snažan i dobar auto.. te činjenica da je već 10 g star ne mjenja puno po pitanju statusa u mojoj glavi .. međutim curkama je to stara kama ..

isto tako kuže razliku između AR 156 i 156 fl iako im ne kažeš koji je fl ..

glede miate meni su uglavnom rekli mrak auto još mi nitko nije rekao da je loše ili jadno etc ..
čak je frend koji inače vozi e 90 325 xi ... nakon što je provozao auto rekao da je totlno promjenio mišljenje o autu i počeo se interesirat za cijene miati ..

inače . radio sam malo usporedbe .. miata 1,8 fl ima gotovo identične preformanse kao e 36 325 s 170 ks
nisam gledao za e 46 i e 90 ali činjenica je da su noviji motori jači ali i auti teži ... trebalo bi pogledat ..
EX: ZG-3979-Ah

Ja u svom MX-5 uopće ne furam nikog. A-A.

Trebe provozam u Subaru Justyju iz 1986. koji izgleda kao detuned Yugo.

trebate im ovako objasnit:

Sponzorfrau - erste ficken - onda tek beifahren miaten :smt008

:lol: wuihihihihi
Porsche 911 obična je Buba s još dva cilindra
www.vwbuba.hr
www.evo-magazin.com

... ili na drugi dejt dodes sa justyem i naravno ona ce pitat "a di ti je kabrio" a ti mrtav hladan "to je bio od frenda auto samo sam ga malo posudio"....

Joj pa to sam ja davno radio, jos prije 5-6 godina :), U subotu vani sa sluzbenim A8 ili BMW 5-icom, a ako je pokupim i odpeljam doma, u nedjelju sam dolazio po nju sa svojom bubom, pa da vidis kak dise :D

A i imali smo sheme, tako da bi mi frend tokom noci uvalio auto da se zamjenimo, cisto da ispipa situaciju :).
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

Image

Čisto da priložim što sam znao poslat curama kada su rekle- čula sam da voziš crveni kabrio...
Ja : ne ne, to je od frenda... ja vozim peglicu...
Ona: ma lažeš 100 %
Ja : ma ne lažem čovječe, evo sliku ću ti pokazat... :-D :-D

Još sam mislio nabavit peglonu za te situacije, al eto, čovjek se uozbilji, a da ne planira... :)
Image

hehe te fore ja prodajem sa fiatom500 to je jedina opravdana situacija kad kazem da je to fićo inace sam alergican na to :x

ali neznam od kud ti ova fotka ali za jednu peglicu ova izgleda super :)
to je prva serija(sad vec oldtimer vjerojatno) ima 600ccm pali se na onu polugicu, kromane stosdemfere i felge sa sirokim razmakom sarafa!!