Re: Jedna nova u oglasniku
#721Ma to sam ja nest krivo shvatio/procito a i otpocetka mi je bilo malo cudnono dobro sad. Uglavnom preferirao bi nekka 1,8 n ak bude dobra ponuda neka za 1.6 mislim da ne treba izbjegavati sigurno
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich
to bi me bas zanimalo, koja je razlika u registraciji, nisam bas na ti s tim troskovima, ne znam kolka je razlika a bilo bi je zgodno ukalkulirati u cijelu pricu.
Ne znam koliko je razlika, ali za 1.8 NB su cifre
Uf uf bogme te cifre s tisucama eura bas i ne volim cutidboKlc wrote: ↑26.08.18. 17:05Ne znam koliko je razlika, ali za 1.8 NB su cifre
Osiguranje - 1378
Rega - 713
Tehnički - 360
Što se ulaganja tiče, u tri sezone i oko 25.000 km, za moju za koju sam dao 5kE, na razne popravke otišlo je još toliko. Od toga 1kE za lakiranje. Velika većina je ono što se ne vidi. Katalizator, kuplung, amortizeri, gume, bobine, kabeli, filteri, hrpa raznih sitnica. Mogu tu staviti i cijeli popis jer imam evidenciju. I još nije gotovo, prije tehničkog opet ide drugi katalizator i tako...
U principu kabriolete, a pogotovo Miate ne možeš gledati čisto tržišno.goranbo wrote: ↑27.08.18. 02:42A za kolko je prodan? hh
>Ma za kolko god da je prodan sadasnja cijena mi se opet cini previsokom, ak se pred dve godine prodavo prakticki po istoj i jos + te felge od oko 2000-2500 kn stoako idu, a ak su zbilja nove gume 3000kn, dakle 400 EUR. I sad da ga ja 2 godine kasnije kupim po istoj cijeni
Evo tu ima isti oglas za 4300, iz travnja 2017-e - https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5 ... s-17895728
Cijena je tak - da se dogovoriti da neko dode pogledati moju kadicu