Re: K: far
#2Odnesi far Jensu pa da vidis kak se da uredit iznutra far, od ponovnog kromiranja sjenila, do poliranja fara iznutra, ako oces bolje viditi po noci, odmah ti ugradi i LED žarulje sa homologacijom i sve dobiješ račun da možeš atestirat na tehničkomhrcko wrote:Kupujem ljevi (na vozačevoj strani) far za 2001 NB u kolko tolko solindom stanju. ako netko ima dečkovi bilo bi super jer moj je u totalno usranom stanju, dobio je iznutra neki usrani sloj koji se nemoze vanjskim poliranjem srediti....
Ja nikak da ulovim vremena skinut svoje farove i maglenke da mu odnesem jer mi uletila Honda koji trenutno picanim
Re: K: far
#3Tko je taj Čarobnjak Jens...?
Ono, nekako mi to zvoni na nekog Jensa sa hra, ali neki kontakt ne bi škodio
Sasa
Ono, nekako mi to zvoni na nekog Jensa sa hra, ali neki kontakt ne bi škodio
Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
Jens je za preporuku.
Odlicno radi.
Odlicno radi.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Hvala ljudi na prijedlozima, defintivno cu se zaletit...jer me ovi u jazbini za rabljeni far traze 450 kuna...Samo je pitanje da li ce ga uspjeti spasiti....cak mi je i Irena rekla da bi bilo bolje da potrazim novi....javim detalje...
Irena je meni rekla da nist ne diram, ali ona jos ne zna da budemhrcko wrote:Hvala ljudi na prijedlozima, defintivno cu se zaletit...jer me ovi u jazbini za rabljeni far traze 450 kuna...Samo je pitanje da li ce ga uspjeti spasiti....cak mi je i Irena rekla da bi bilo bolje da potrazim novi....javim detalje...
Naravno sve ovisi fakat u kakvom je stanju, jer i obnova fara zna biti skupa pa onda ovih 450kn i nije tak puno
I ja sam trazio polovne ili mozda cak nove dok nisam sjeo s Jensom na kavu, ali za sada mazga stoji jer moram Hondu prvo slozit
dacho wrote:sada mazga stoji jer moram Hondu prvo slozit
hijaoooo kako ces ban dobit!
jedina honda koja se tu moze spominjat je kosilica
hahaha
<---- prodajem oglasni prostor --->
Može i vanbrodski.bagijaner wrote:jedina honda koja se tu moze spominjat je kosilica![]()
hahaha
Sasa
NOW: čekam ND
Moja kosilica je danas dobila ružu od nepoznate obožavateljicebagijaner wrote:dacho wrote:sada mazga stoji jer moram Hondu prvo slozit
hijaoooo kako ces ban dobit!
jedina honda koja se tu moze spominjat je kosilica![]()
hahaha
Irena je rekla da Honda ide još danas u oglas tak da me nemoj banirati

Haha. Eto. Kupis Hondu i odmah navala. 
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-