miataoldschool wrote:pavich sve reko...no zanemarivsi perilica/pegla ekipa ima dost zanimljivih i kvalitetnih ljudi,pogotovo projekata
Ne vidim nikakav smisao zatvorenog secret society foruma ali whatever floats their boat :lol:

to je jedan od trademarkova hraweba, obzirom da je to jedan od prvih foruma na hrvatskim internetima koji je bio invite only.

razlozi su razni, no danas ih je većina nevažna, prvenstveno zbog toliko proširenog članstva.

ah, dobra stara vremena useneta.... E-:-I
NB 1.8 sa lexus zadnjim lampama

Eh, to su bila vremena, upad na preporuku (da se razumijemo, mogao je upasti skoro svako), ali je svako stajao iza svojih postova imenom i prezimenom, nije bilo djece i debila kao na forum.hr-u...
OS-142-HE

pavich wrote:nije bilo djece i debila kao na forum.hr-u...
Forum.hr nije forum, nego je Petrijeva zdjelica anonimnog jala, jada, zavisti, frustracija, trolanja, (ne)prikrivenog šovinizma i svega drugoga najlošijeg u ljudskom rodu... nešto kao YouTube komentari, samo lokalnije i jadnije :-D
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

pavich pa i sad bas nemres tak upast na myhraweb...ima ekipe kaj ceka dost dugo aktivaciju...makar je proslo predstavljanje clana sa pozitivnim komentarima drugih clanova...ekipa zna cekat po 6mjeseci ili uopce ih ne fermaju...

velim meni je jako kvalitetan forum,zanemarivsi par pegla tema...kad pogledas sva ekipa ozbiljnog tunning,drifta,brda,rimac...je rego,tak da kao pojedinac mozes steci jako dobre kontakte,savjete za bilo koji segment/uvid automobilizma te prizanje od kvalitetnih pojedinaca za svoj rad na projektu recimo..

To sta ima par jadnika,pegla ekipe..je zanemarivo na kolicinu informacija,savjeta,kontakata,uvida u razne teme,nocna utrkivanja na billi... :)
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

Oš me preporučit za upad? :-D

pavich wrote: hraweb (ilitiga MYhraweb, po domeni myhraweb.com) je auto-forum zatvorenog tipa na koji se tamo još 2003-2004 preselila većina ekipe koja je pisala na newsgrupi hr.rec.automobili... Ok ekipica ljudi, koja je s vremenom počela više raspravljati tko je kakvu perilicu za rublje i peglu kupio nego što je ugradio u auto.
I dalje ima zanimljivih tekstova, forum je relativno aktivan, ali ima nekoliko klanova koji uspiju zasrati svaki iole potencijalno dobar topic :-D
Kolega, mali ispravak netocnog navoda, jer povijesne cinjenice su povijesne cinjenice. :) Vecina aktivne ekipe sa news grupe hr.rec.automobili zapravo je bila pokrenula hr-a.com davne 2001 ako se dobro sjecam godine ali tu ce me Frx i Saša ispravit, ali se taj forum s vremenom ugasio iz svakojakih razloga, a ovi koji nisu mogli tada upasti na hr-a.com ili su bili izbaceni su kasnije pokrenuli hraweb. :) Doduse bio sam na oba jedno vrijeme, ali nikad mi nije hraweb bio drag toliko koliko hr-a.com.
Mario ..:Alfa:...
Ex NB Classic Red 1.8 ZG-0180-MM
Ex NB Sunlight Silver 1.6 ZG-2622-AA

da da, hraweb je jedno vrijeme bio drugorazredno okupljaliste (ja ko pravi snob mislim da se nisam ni ragal)

al onda je na hracomu pukla ljubav jel je melita pocela sa admin izdrkavanjem

fun fact: ovaj kwook sto pise pored mog "avatara" je jel smo bogadi i ja digli neku bunu i kao napravili teamkwook forum (kao jelte na hracomu kokoshi upravljaju)

ah deca...

Pametno. Ima interesa preko mobile.de?
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

@mario, ja sam ipak iz ove mlađe generacije, dok je hr-a bio in, nisam još ni vozačku imao :)
Tek tamo negdje 2005 postajem forumski aktivan :-D

Da stavio sam ga i na mobile, ali nema upita zasad, vidim samo 1 "parkiranje".
Na autoscout24 mogu stavljati samo dileri?
OS-142-HE

sash

Oš me preporučit za upad? :-D
sash nek te frx preporuci,on zna vise o tebi pa bu se raspisal..ja sam te jedno u zivotu videl :?

no valjda bumo bacili kakvu pivu/kafu uskoro :)
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

miataoldschool wrote:sash nek te frx preporuci,on zna vise o tebi pa bu se raspisal..ja sam te jedno u zivotu videl :?
Pametnom je i jednom dosta - da svima kaze da bjeze od mene glavom bez obzira :-D

Danas friško regana, za koji dan ide i na njuškalo opet, muzika čeka još malo toplije vrijeme za ubacivanje, a za stare članove foruma mogući i dogovori i razno razne kombinacije ;)
OS-142-HE

daj sad kad bu lepo doleti koji dan na pivu u zg jos dok je mala kod tebe :-D
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719