NBFL - 2002. god., regana godinu dana

Daklem ovako, već jedno vrijeme pod pritiskom okoline miatu sam povremeno stavljao u oglas bez veće namjere da ju prodam (u stvari stavljala mi žena), eli eto došlo doba da to sada ozbiljno objavim budućim miatašima. Najprije sam se radi obiteljskih razloga odrekao motora, a čim je sin porastao (već je bio prohodao koliko se sjećam...) obećao sam ženi kupiti gradski auto za vrtić, poso i tako to.... I tako sam nakon dugog traženja prije ima već dosta godina kupio NBFL miatu (fakat nije bilo lako naći dobru...). Ni sam ne znam kako sam tek kad sam ju doveo doma primjetio da nema zadnja sjedala. Žena mi ni dan danas ne vjeruje da to nisam skužio ranije. Uglavnom, stanje je bilo prihvaćeno na kratko, naravno morao sam obećati da ću svoj previd u brojanju siceva ispraviti.... I tako je prošlo par godina...došlo i drugo djete... (izvlačilo me što miata nije jedini autić u family). I sada ozbiljno, nakon par događaja sa klincima i činjenice da više stvarno nemam vremena uživati u miati (a bilo je stvarno lijepih trenutaka...), vrijeme je da mx-5-icu (privremeno) zamjenim nekim gradskim bezličnim prdekalom....(that's life..., tješim se da bu to privremeno).
Stavio bi neke fora fotke, ali ne znam kako, u postavkama foruma piše da ne mogu ići one privatne s kompa nego samo one koje su na netu. Ak mogu i privatne javite kako pa ih stavim.
Ono osnovno: srebrna, auto je utegnut, stock stanje, NBFL (miataši znaju razlike u odnosu na NB), 1.6 motor, 2002. god., 120 tkm, kupljna u RH, servisna i svi računi, regana godinu dana, obavljeni svi mali i veliki servisi (sva ulja, sva remenja i vodena pumpa, akumulator, hladnjak, kuplung set, gume continental...), bez potrebe za ulaganjima. CIjena 5,500 eurića, za članove foruma i one buduće nije fiksno. Ak ne mogu privatne fotke na forum, zainteresiranima šaljem na mail. Broj oglasa na plavom oglasniku je 15525929 (ima par fotki).

Ako ju zelis brzo prodati, "pomiri" se sa cijenom oko 4.5k.. Dexova sa klimom i 1.8 otisla za 4.4k..

Pratim njuskalo vec 2 godine i tako ti je to..
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

ferovca wrote:Ako ju zelis brzo prodati, "pomiri" se sa cijenom oko 4.5k.. Dexova sa klimom i 1.8 otisla za 4.4k..

Pratim njuskalo vec 2 godine i tako ti je to..
A jaj, jaj, ma znam... S jedne strane ne pita me jesti, regana je godinu dana, na tehničkom prošli tjedan ko beba, ovjes, kočnice, sva mehanika, eko test....ali nije niti rješenje da uglavnom stoji doma u garaži, uleti koja vožnja, nije da nije, ali sada je to sve rjeđe... zato sam i rekao da za miataše nije fiksno, dogovorit ćemo se. Samo ne volim kad me nazove neki dilber i ide rušit cjenu na neviđeno, a o miati ne zna ni "m". Ili kad ide skidati cjenu jer, eto, ptica mi se posrala na blatobran, pa ce on to morati farbati.... Ako netko želi ovaj auto neka pošteno kaže koliko može dati, svaka ponuda je OK, moje je da prihvatim ili ne. Pored toga što mi žena žuga, sada sam i dao na forum jer pikiram jednog fokusa od susjeda, rekao je da ce me cekati do kraja mjeseca. Zato sam spreman spustiti cjenu, pogotovo dok mi je u igri taj fokus, pa ako je kupac ok spreman sam se i "pomiriti" s cjenom, jel te....pogotovo ako ostane u obitelji forumskih miataša. Eto, jel pošteno? :)

Da bi rec rekel.. Steta sto se u hr ne mogu voziti 2 auta na istu regu kao u nekim zemljama pa bi miate duze ostajale u garazama.. Iako, ja sam odmah zeni rekao prosle godine da sam ju uzeo sinu za 18. rodjendan, jos imam 17 i po godina uzivancije, a onda nek junior bari curice.. Ak ju prije hrdja ne uzme ili nestane goriva.. :)
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

ferovca wrote:Da bi rec rekel.. Steta sto se u hr ne mogu voziti 2 auta na istu regu kao u nekim zemljama pa bi miate duze ostajale u garazama.. Iako, ja sam odmah zeni rekao prosle godine da sam ju uzeo sinu za 18. rodjendan, jos imam 17 i po godina uzivancije, a onda nek junior bari curice.. Ak ju prije hrdja ne uzme ili nestane goriva.. :)
A jbg, za sve u životu postoji određeno vrijeme... Kad sam bio studoš ili barem još dok sam bio u dvadesetima o takvom autu sam mogao samo sanjati. Priuštio sam si ga onda kad barenje više nije bilo u igri. E to je ironija. Al barem sam se malo izguštirao. Mislim u vozačkom smislu ;)

Re: NBFL - 2002. god., regana godinu dana

nik wrote:Ak ne mogu privatne fotke na forum, zainteresiranima šaljem na mail. Broj oglasa na plavom oglasniku je 15525929 (ima par fotki).
Zajebi taj oglasnik, stavi oglas na Njuskalo ako zelis prodati...

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Vidis kako se boris za svoj auto, jako je dobar , skoro pa savrsen.

Pogledaj malo kada je Dex prodavao Hondu i pogledaj svoje ponašanje tamo.

NBFL - 2002. god., reg. god. dana, Octavia RS i Mecedes CLK

Evo i broj oglasa za miatu na njuškalu: 14720237.
Ak nekog zanima prodajem i RS-icu (2008. god. 200 KS, sa svom dodatnom opremom) ili mijenjam za vw t5 putnički kombi, a buraz prodaje Mercedes CLK 2.0., 136 KS, 1999. god., sa svom dodatnom opremom, isto moguća zamjena za putnički kombi. Uglavnom, ako nekog interesira miata, a da je na bilo koji način povezan ili vidio oglas preko ovog foruma neka mi to kaže ako zove da znam radi ranije navedenog dogovora oko cijene (pogotovo dok mi je u igri susjedov focus).

Prodano. Kako ostaje u obitelji miataša (novi član foruma) i oko cijene je pao dogovor (nije beg cicija... :)). Ja se iz miatine mirovine vraćam čim djeca porastu, ma što žena rekla ;) Puno sretnih kilometara i uživanja novom ponosnom vlasniku. Pozdrav svima :smt023