kowalski wrote:nije nova, nego je stara stanovnica njuškala, ali nisam na forumu našao drugu informaciju o njoj osim da je iz Siska, da ju vozi mama kolege nekog forumaša i da je...bila udarena od iza?

zna netko više detalja?
nisam ziher da su na forumu, al to je od susjedove mame mx5. sad jel udarena il ne, nemam blage, al mogu burazu rec da se raspita
<---- prodajem oglasni prostor --->

Re: NB 2003.

Noflyzone wrote:Ekipa jeli iko zna ist o ovoj Miati, zapela mi je za oko samo cijena mi je nekako niska s obziorm na stanje i vidim da je FL.. Dakle isao bi na NB sigurno samo neznam da li da gledam 1.8 motor ili 1.6, da li ima tolike razlike?
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... s-10845465
Ne znam konkretno o ovoj Twinovki ništa, no ako je u tako dobrom stanju kao što se čini, definitivno je twinovka uvijek model za uzeti pošto je jako rijetka, a prekrasno izgleda!
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Ček, zajebavaš ili..? :twisted:

Imaš cijelu povijest auta tu na forumu, Gogina, pa davorova (ili obratno), sad alfaludjakova...
OS-142-HE

Savrsena. Bez mane

Sve ima svoju cijenu :oops:

Limarija savrsena, mehanika jos savrsenija :) Iduci tjedan na valjke i dizanje koliko ide iz ovog turba.........

Alfaluđak wrote:Savrsena. Bez mane

Sve ima svoju cijenu :oops:

Limarija savrsena, mehanika jos savrsenija :) Iduci tjedan na valjke i dizanje koliko ide iz ovog turba.........
Mogao bi napraviti neku prezentaciju za Klub.
:twisted:
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Alfa javi gdje ces mapirat, dodjemo mi tamo, jer itako ces morat napravit par test runova pa da neides prazan :D

moram pumpu goriva promjeniti, ova mi se ne cije zdravo, proizvodi neke zvukove :D a mala je cijena za ono sto moze sjebati ako motor ostane bez dovoljno goriva

zvat cu te!

Kak to da prodajes...? Kaj nije bila priča ide veći turbo ,bolja getriba jer ova ne trpi...,uglavnom,šteta kaj bu išla :(
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

vjerojatno si ju vidio. svaki dan ju vozim

bio prosli tjedan u crikvenici, lagane normalne voznje trosi 9 litara. jos moze dolje ali to nije voznja to je mucenje sebe i auta