K: hladnjak vode

Eto, pušta mi hladnjak ko budala tako da mi je potrebna zamjena, pa ako ima tko na lageru neki koji drži vodu.

Po butigama me pitaju do 1450 kn za novi a i neizostavno pitanje je da li auto ima klimu, nisam još ustanovio zašto to igra ulogu...

Uglavnom, potreban mi je...

Nebi trebalo biti razlike klima ili ne. Moj auto nije serijski imao klimu nego je ugradjena naknadno ( originalna u ovlastenom servisu dok je auto imao nula km)

Razlika je jedino sto kad imas klimu onda imas dva ventilatora, ali hladnjak bi trebao biti potpuno isti. Mozda je razlika jedino u nosacu za ventilator, al to bi bez problema trebao moci prebaciti sa svojega

Znači u tome je caka, da, meni su dva ventilatora zakeljena...prije dva sata mi je totalno probio, tako da je auto kaputt..

Sve to mi je još više frustrirajuće, jer sam toliko love utukao u miatu u zadnjih par mjeseci, i stvarno sam mislio da ću bit miran duže vrijeme..očito neću...

dex wrote:Nebi trebalo biti razlike klima ili ne. Moj auto nije serijski imao klimu nego je ugradjena naknadno ( originalna u ovlastenom servisu dok je auto imao nula km)

Razlika je jedino sto kad imas klimu onda imas dva ventilatora, ali hladnjak bi trebao biti potpuno isti. Mozda je razlika jedino u nosacu za ventilator, al to bi bez problema trebao moci prebaciti sa svojega

Jel znaš koliko je koštala ugradnja klime?

Jel još netko to radio?

Sorry kaj skrećem s teme!!!

Pozz!
NB FL 2003. - ZG-1683-KA

Covjek mi je rekao ako se dobro sjecam nekih 1500 eura. S tim da auto ima vec provucenu struju za klimu. "samo" se mehanika treba posloziti...

za 1500evra kupis cjeli mx5 sa klimom.

IIRC djelovi od klime 200$ + shitting i ugradnja. stim da vec imas sve nosace, rupe, rupe za prekidac itd.

ono pred 10 godina kad je bila akcija ugradnje klime, pa to je tad bilo debelo ispod soma evra (sa fabrichkim delovima)
<---- prodajem oglasni prostor --->

Salsoul-mx5 wrote:Evo, uzeo novi hladnjak u Tokiću, neki senso, menso, denso...1000kn.
Još da ustanovim da li je probilo brtvu glave...

Nije.
Last edited by Salsoul-mx5 on 3.10.14. 14:07, edited 2 times in total.

Neznam bagi koliko je sto bilo. Ovo je bilo 2001 godine i tip je tako rekao, nisam ja ugradjivao tako da ako on laze lazem i ja.

U svakom slucaju nije usporedivo novo u Mazdi ili polovno sa mazde s otpada...ali da je 1500 eura puno definitivno je...( doduse moja je nova bila 21000 pa onda i ne ispadne tako strasno)

brzicro wrote:A koliko ju stvarno koristiš?

Za par puta prek ljeta..... Ili se varam?

Tnx
Oh, nisam vidio post...

pa koristim prilicno puno. Zapravo puno vise za vrijeme kisnih dana nego po ljeti. Po ljeti samo po autocesti, a inace u jesen i zimu da mi se ne magli unutra...