Re: Došlo vrijeme da i moja mora na prodaju
#4NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
A ne, bolja je onako spustenaIvanOS wrote:...evo i dignula se malo
Sasa
NOW: čekam ND
#10sash wrote:Dolazim u napast... ajao
Sasa
Ako su svi "korisni" dijelovi koje sam bio stavio gore jos negdje na hrpu u nekoj kutiji i ako ja pop... i odem opet u Osijek, i opet je kupim dal' je mogu kod tebe skrivat dok mi zena ne sazna?
Mario ..:Alfa:...
Ex NB Classic Red 1.8 ZG-0180-MM
Ex NB Sunlight Silver 1.6 ZG-2622-AA
Ex NB Classic Red 1.8 ZG-0180-MM
Ex NB Sunlight Silver 1.6 ZG-2622-AA
#11mario wrote:sash wrote:Dolazim u napast... ajao
Sasa
Ako su svi "korisni" dijelovi koje sam bio stavio gore jos negdje na hrpu u nekoj kutiji i ako ja pop... i odem opet u Osijek, i opet je kupim dal' je mogu kod tebe skrivat dok mi zena ne sazna?
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
#12haha mozes...samo donesi pare za nju,a skladištenje je besplatnoInkspot wrote:mario wrote:sash wrote:Dolazim u napast... ajao
Sasa
e Mario da samo znas sta je jos u meduvremenu radeno na autu.. nek ti Alen samo pokaze racun od Auto Vidiceka (zna sve Bojan) plus nove gume-cca oko 1500 €...jedino sam maknuo gljivu jer je pravila vise stete nego koristi-valjda zbog smjestaja ili mafa, ne znam...otkad je maknuta ler vise nije oscilirao kad se auto zagrije- uzeo ju oldmiataschool
.. ta mazda je sad tiptop ako Alen nije nesto skemijao usput 
OS 333 IR
btw stavio sam od Honde type R titansku rucicu mjenjaca jer sam s onom Momo tubom jedva mijenjao brzine.. tako da sad ima 6 brzina;)..mislim da je Alen sacuvao i Eibache
OS 333 IR
kod mene su jos uvijek i eibach opruge...otkada je kod mene promjenjena je bobina i stavljen novi akumulatorIvanOS wrote:btw stavio sam od Honde type R titansku rucicu mjenjaca jer sam s onom Momo tubom jedva mijenjao brzine.. tako da sad ima 6 brzina;)..mislim da je Alen sacuvao i Eibache