mik wrote: Koji je to veliki servis na 90.000 km , ?? znas se sta je veliki servis , pumpa vode, zatezaci remeni itddddd veliki je na 150.000 ?
Kad auto ima 12 godina, onda se ne čeka da motor dođe do 150.000 km da se promjeni zupčasti remen.
Guma na remenu stari i zbog toga bi se zupčasti trebao mjenjati svakih 6-8 godina, bez obzira na kilometre. Ili na 150.000 km, ali samo ako se naprave za manje od 6 godina. :)
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Maxx1 wrote:
mik wrote: Koji je to veliki servis na 90.000 km , ?? znas se sta je veliki servis , pumpa vode, zatezaci remeni itddddd veliki je na 150.000 ?
Kad auto ima 12 godina, onda se ne čeka da motor dođe do 150.000 km da se promjeni zupčasti remen.
Guma na remenu stari i zbog toga bi se zupčasti trebao mjenjati svakih 6-8 godina, bez obzira na kilometre. Ili na 150.000 km, ali samo ako se naprave za manje od 6 godina. :)[/quote

E sada , nisam ja takav krele !

Nego je to moj komentar na oglas , jebiga ako stavis da imas maglenke onda stavis i zupcasti , pumpa vode itd..... äko si to radio , to je puno bitnije.

No ok , mozda je sve savrseno i mozda je auto prilika.

dečki ipak odustao od miate...uzeo sam celicu...
nažalost premali auto mi je ipak :(

možda kasnije..kad sam vidio neki dan ispred birca djeda i baku kak sjedaju u miatu vidio sam da ima nade da jednom i ja tak :)

matija0311 wrote: možda kasnije...kad sam vidio neki dan ispred birca djeda i baku kak sjedaju u miatu vidio sam da ima nade da jednom i ja tak :)
He, he, možda, ali uglavnom kad se djed želi uvući u miatu, sve ga pokoči u kičmi. :-D
Zbog toga ljudi kad dođu u te godine ipak većinom biraju monovolumene, jer u njih najlakše uđu. Svaka čast vitalnim izuzetcima.

Celica je veći auto, upotrebljiviji za svaki dan, ali vozački je puno manje zabavan od Miate.
Možda te jednom provozam u Miati ako dođeš na TCC susret. ;)
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

matija0311 wrote:bit će mi drago :)
ja sam se odmah zaljubil kad sam ju vozil malo bez krova al jbg malo je premala :D
Nije premala nego si ti prevelik :-D :)

matija0311 wrote:180/80kg :D

pa nisam baš hehhe :D
Graničan slučaj, ma staneš ti samo si naviko na komfor, a ovdje je sve nekak intimno i zato posebno... :D

moj maximum je bio 95kg na 187cm, doduse sad sam na 78-80, a i kad sam ga kupovao bio sam kak i sad. u mene je razlika u tome sto imam cca krachi torzo nego neki prosjek ekipe moje visine i nesto malo duzhe noge (tak da sjednem normalno i kad se full ispravim ne diram glavom krov. doduse nemrem heel and toe pizdarije obavljat)
<---- prodajem oglasni prostor --->