K- mazdu mx-5

pošto je moja prodana još početkom godine a u garaži mi je ostalo sve za srediti je (hardtop. rollbar,krom nosač za zadnju haubu, komplet interijer u marun boji i još tog) odlučio sam kupiti opet mazdicu,e pa sad bih molio vaše cijenjene (a ne precijenjene) ponude na 098 719 333 od 00-24 sata, hvala unaprijed

če te zanima, jaz prodajam 1.6 l 2002, zelena c cca 3500 eu
najdeš jo v galeriji (Miler)

Miler.b
miler.b

eto moja na prodaju...odlicna, registrirana skoro godinu dana, nema apsolutno nikakvih ulaganja, imas oglas na njuskalu..cijena je malo visa zbog svega toga, ali definitivno nije precjenjena za ono sto nudi ,a i poznata je povijest auta
OS 333 IR

K-mx 5

bumpinjo, opet u potrazi za dobrom i povoljnom mx-5 ma koliko to bilo teško plaćam solarno tj pare na sunce ili mjesečinu ovisno o dobu kupnje

098 719 333

Re: K-mx 5

xnet5524 wrote:bumpinjo, opet u potrazi za dobrom i povoljnom mx-5 ma koliko to bilo teško plaćam solarno tj pare na sunce ili mjesečinu ovisno o dobu kupnje

098 719 333

Dobro i povoljno (jeftino) najčešće kod miate ne idu zajedno :-D

nik wrote:
xnet5524 wrote:bumpinjo, opet u potrazi za dobrom i povoljnom mx-5 ma koliko to bilo teško plaćam solarno tj pare na sunce ili mjesečinu ovisno o dobu kupnje

098 719 333

Kako, pa ti si svoju dobio povoljno, zar ne?
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:
nik wrote:

098 719 333

Kako, pa ti si svoju dobio povoljno, zar ne?
Pa i nije bila posebno povoljna, odmah uložio 2 soma eura servisa (od guma, akumulatora, rege i velikog servisa na dalje...), pa me izašlo dobro preko 7,5 tisućica (dakle ulaganje nije bila samo izmjena ulja i filtera...), samo sam vidio da se isplati uložiti kad sam ju našao nakon godine i pol intenzivnog traženja. I opet mislim da sam dobro prošao jer sam baš to tražio (isplativ NBFL) i jer sam zadovoljan s onim kaj imam. I dalje tvrdim da dobro (ispravno i utegnuto stanje auta bez potrebnih većih ulaganja) i jeftino (u odnosu na prosjek cijena) U PRAVILU ne idu zajedno (jedan slučaj na sto ako se nekome potrefi ne mjenja pravilo).