by nik

Ma dečki, ja sam siguran da ste vi ok, vjerojatno još jako mladi i bez spoznaja što je pravi život i pravi problemi pa nije za zamjerit. I vi i ja pazimo svoje aute. I ja i vi mislimo o miati dobro. Ali o njoj dobro misli i onaj lik koji ju je držao u dnevnoj sobi, o svom autu dobro misli, dapače jaaako dobro i onaj lik koji jelte... opći s autom (bilo u novinama nedavno, a nije miata, nebitno), ali to je onda za stručnu usko specijaliziranu pomoć, mislim da ide preko HZZO-a. Kako njima objasniti neke stvari? Nikako, barem meni kao laiku.... Pa ipak  ne treba mi meteorolog da mi kaže da pada kiša. Mene ne dira to što je netko ekstremno zaljubljen u svoj auto i kad ga diže na pijedestal olimpa, mene ljuti to što kad sam kupovao svoju neki predstavljaju auto kao posebnog mezimca, kojemu nije falilo ni ptičjeg mlijeka, a ono krama od auta... Tako sam obišao cijeli Zagreb i pola Hrvatske, a to košta, seratori jedni (to ide one koji su se pepoznali)! Namjerno neću imenovati o kome je riječ (tko obilazi oglase skužit će). Dakle, budite barem toliko fer prema ljudima koji se interesiraju i recite istinu, pa i uložiti u auto se isplati... iako se to nikad neće dobiti natrag kod prodaje, i to je normalno, take it or live it, ili tako i voziti se ili i dalje sanjati o tom auteku:D  Ja sam svoju našao (i opet sam uložio u servise, gume... ali barem sam znao da se isplati, a ne da ulažem u krš i rupu bez dna) i sad slijedi period guštanja. Ovo pišem samo znajući što znaći kupovati taj auto i suosjećavajući s onima koji ju žele i traže...

Nikola