zaczg wrote:Fakat smo zastranili, a gle, onda uzmi:
http://www.auti.hr/automobili/oglas-776785/ :)

to je nepoderivo :) i ima mjesta :)
Vau ovaj E230, to je stvarno auto, nisam znao da se može dobiti takav auto za tako male novce, mislim Elantra i E230, uopće neusporedivo. Što se potrošnje tiče nisam vozio taj auto, ali ne znači da veći motor nužno i puno više troši. Najbolji je primjer moj Z4, koji je sa 3.0 motorom 231ks i 6 cilindara u gradu trošio točno samo jednu litru više 10.5 Miata, 11.5 Z4 (doduše ručni mjenjač automatiku odmah treba dodati 2-3 litre više), pri 160 kolika mi je u Miati bila cruising speed je Z4 trošio 0.5 litara manje, a pri 180 logično je Z4 trošio već 1.5 litara manje. A za te Elantre sam cuo da vole popiti, kao i Mazdini benzinci.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:Evo onda u budgetu. Fiat Marea JTD karavan. Ima stvarno mjesta koliko hoćeš, jeftin za održavanje, dobar motor. Samo treba paziti na stanje. Mi smo ih imali u bivšoj firmi, the favourite choice prezentatora.
E vidis, to je recimo realna opcija.. :-D

Npr: http://www.auti.hr/automobili/oglas-787557/
ZG6303BK srebrna NB

Ma ne bi :) inace patim za tom linijom S klase :) jednog dana cu si je morat kupit, just for fun :)
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

Vex wrote:
bojan wrote:Evo onda u budgetu. Fiat Marea JTD karavan. Ima stvarno mjesta koliko hoćeš, jeftin za održavanje, dobar motor. Samo treba paziti na stanje. Mi smo ih imali u bivšoj firmi, the favourite choice prezentatora.
E vidis, to je recimo realna opcija.. :-D

Npr: http://www.auti.hr/automobili/oglas-787557/
Samo mi je limuzina ružna, puno bolje izgleda karavan sa onim Punto, Volvo 850 karavan svjetlima, a i praktičniji je!
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

zaczg wrote:Ma uzmi Genschera pa se vozi kao africki diktator :)
http://www.auti.hr/automobili/oglas-763507/

to ne staje.. jest da malo trosi, no mozes jeftino dizela na loz ulje puknut u njega :)
Taj auto je vrlo skup za održavanje, mislim da mu to ne bi bilo nikako u budget-u. Sa takvim autima je sve super dok idu, ali kada stvari krenu po zlu, troškovi popravka u sekundi narastu do 10k eura. Onaj E230 je ipak puno jednostavniji auto, i to je sasvim druga priča.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote: Samo mi je limuzina ružna, puno bolje izgleda karavan sa onim Punto, Volvo 850 karavan svjetlima, a i praktičniji je!
A nisu ni jedan ni drugi ljepotice, ali kao sto rekoh - to nije bitno :-D.
ZG6303BK srebrna NB

Vex wrote:
bojan wrote: Samo mi je limuzina ružna, puno bolje izgleda karavan sa onim Punto, Volvo 850 karavan svjetlima, a i praktičniji je!
A nisu ni jedan ni drugi ljepotice, ali kao sto rekoh - to nije bitno :-D.

Ja bih osobno uvijek dao parsto eura vise za auto koji mi nije muka gledat svaki put kad ga vidim...
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

bojan wrote:Vidim da nemas ukusa u autima, pa nemam sta komentirati oko toga :-D . Mazda 3 i 6su jedni od najdosadnijih auta koje sam ikada vozio. A kod talijanskih auta ako nesto i ode je makar jeftino za popraviti za razliku od Mazde.
Nisam bio u HR pa nisam stigao reagirati,
ne znam zašto komentiraš moj ukus, niti kakve to veze ima s topicom,
čovjek je tražio pouzdan i jeftin auto - govorim o onome s čim imam iskustva, pozitivna.

Također 323f i mazda3 mislim da nisu niti približno isti auti,
323f je prilično korektan auto pogotovo ako nije diesel koji je dosta teži a samim time loshiji za voziti.

Pozz Ivan

wow ovo je stvarno dobar deal, a znam da s tim modelima nije bilo nikakvih problema :) fakat su cijene pale :)
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

pathway639 wrote:
bojan wrote:Vidim da nemas ukusa u autima, pa nemam sta komentirati oko toga :-D . Mazda 3 i 6su jedni od najdosadnijih auta koje sam ikada vozio. A kod talijanskih auta ako nesto i ode je makar jeftino za popraviti za razliku od Mazde.
Nisam bio u HR pa nisam stigao reagirati,
ne znam zašto komentiraš moj ukus, niti kakve to veze ima s topicom,
čovjek je tražio pouzdan i jeftin auto - govorim o onome s čim imam iskustva, pozitivna.

Također 323f i mazda3 mislim da nisu niti približno isti auti,
323f je prilično korektan auto pogotovo ako nije diesel koji je dosta teži a samim time loshiji za voziti.

Pozz Ivan
Kaj se jezdiš, vidiš da sam ti stavio smile-ija! Odnosno to znači da sam se šalio. A zavisi šta su ti pozitivna iskustva, meni dosadan auto (čitaj većina japanskih i svi korejski automobili) nikako ne može biti i dobar auto. A i ja sam isto tako govorio o svojim pozitvnim iskustvima, i to je to! Razmjena mišljenja.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.