znam da je kakti secesija dosla al mislim da ipak netreba davati aute u beskonacno bescjenje! ak ona crvena vrijedi 3500 ojra i nije tip feler ja cu radze svoju vozit dok ne crkne i prodat je ciosu za 400kn kad sve strune na njoj...
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

Pa to je poprilicna razlika od onih 50k kuna koje je trazio na zimu, bez hard topa...
ZG6303BK srebrna NB

Ajmo ovako. Ja sam kupio Rx 8-icu za 21k eura i 35000km kasnije ju prodao za 12.5k eura, to je gubitak od 8.5k eura. Z4 sam dobio povoljno za 25k eura, a dao ga u zamjenu za 20k eura, gubitak 5k eura. Ne želim niti razmišljati koliko ću popušiti na Jaguaru, a imam ga tek 5 mjeseci. Ljudi get real auti stare i pada im vrijednost, pogotovo kada ljudi gube posao, plaće itd., i treba im novac. Zašto bi recesija pogodila sve cijene, a cijene Miate ne. Josip je dobio novi auto i želio je Miatu riješiti i to se desilo. Prodaja je bila brza na obostrano zadovoljstvo. Nitko nikoga ne tjera na ništa, svatko sam bira kako će prodavati auto.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

iako nisi pitao za ovaj auto
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-1181176
dopustiti ćete da vam ispričam što sam ja jučer prošao s vlasnikom istog.

Zovem čovjeka i on mi objasni da je auto u Krku na Krku... rekoh OK.
Pitam u kakvom stanju je auto, veli on meni na sjedi i vozi prva liga, uložiš parsto eura i voziš.
Na pitanje što to znači uložiš parstoeura on mi je rekao ma sitnice, ono dođi vidi.
Vlasnik mi je rekao da je on limar na Krku (auto Pavlović), te da je on auto kupio kad je bio jako mlad sa 2000km jer ga je prvi vlasnik razbio.
Udarac je kao bio od ispod jer se netko nasukao na stijenu i on(pavlović) je to kao popravio i zamjenio mjenjač
Učinilo mi se da je čovjek iskren i da fakat ništa ne krije jer tko bi ti na prvu rekao da je auto razbijen bio?
Ja glup kakav jesam nasjednem na jednu jedinu sliku i povoljnu cijenu. Jučer sam sjeo u auto i dođem tamo a auto..... ajme majci:

1) auto ima RUPU na krovu u dužini od 10cm
2.) unutrašnjost izgleda ko da auto ima 110000km a ne 33000 (od dugogodišnjeg stajanja na suncu)
3.) rama krova je hrđava
4.) gore su 15" kotači za koje sam siguran da nisu od FL modela
5.) auto je tako polakiran da se iz aviona vidi... no nije lakiran cijeli već po elementima i još uvijek ima dijelova koje treba ponovo lakirati jer su izgrebani
6.) ima na gepeku nekakvo odurno krilo
7.) lijevi far je čudno zamućen, odnosno lexan je izbjelio
8.) auspuh je cijeli pošvasan i hrđav
9.) gume su na autu orignal valjda s kojima je isporučen iz salona.

Na pitanje vlasniku zašto mi nije rekao da auto ima rupu u krovu,on mi je odgovorio da je "valjda zaboravio" i da to "nije veliki problem, već se zaoljepi preko toga tkanina"!!!
KOji car.

Ugl ako netko od vas gleda ovaj auto...bjež te od toga ko od sotone.

jebat ga.

no na tom se primjeru vidjelo da se mx5 kupuje ko i svaki drugi auto. tj do nekakvih mx5 boljki se nije ni doshlo...
<---- prodajem oglasni prostor --->

Auto nisam ni probao...ni ne trebaju mu MX-5 boljke kad je groblje
bagi wrote:jebat ga.

no na tom se primjeru vidjelo da se mx5 kupuje ko i svaki drugi auto. tj do nekakvih mx5 boljki se nije ni doshlo...
:x

takvu vozi borsi kosmach...

skoro sam bleka neki dan dao u oglasniku, kad sam na red karpetu vidio da leek vozi poshtarsku :)

jooooooooooooooooooooooooooooooj sta uopce i gledam tv

ps
ofkors da nisam dao u oglasnik. opro, dogovorio kod mehe servis @ 90k (doduse sad je 148kkm, al eto remen i pumpa drzhe)
<---- prodajem oglasni prostor --->

aaaaaaaahahahaha :smt044
i ja gledo red karpet i sve me sram bilo reci sto sam vidio :roll:

vidio ga ja proslo ljeto u 307cc i snimo je moju pilu na parkingu :x
Last edited by Dare on 26.05.10. 23:15, edited 1 time in total.

on topic
ne djeluje mi lose barem po slici :)
neznam jedino zasto je volan mjenjan :smt017 to je 1.6 a volan je 1.8!
nadam se da postoji dobar razlog tome da nije mjenjan zbog aibaga!
kolka je cjena?
vrtila se ona jos najesen za nekih 9-10t ojra, ostalo mi ovo zelenilo u sjecanju!!

v.d. wrote:btw jel se zna šta više o ovoj koju sam kapario
http://www.auti.hr/automobili/oglas-656029/
Provjeriti zasto ima Nardi volan koji bi na NB trebao biti samo na 1.8 - osim ako je ovo bas pravi California ili kakolisevec zove special edition bas tih zutih pa ga i treba imati. Bojan ce bolje znati.

Isto tako, ako ti auto prodaje ili se oko auta makar i samo vrzma nakvarcana i nažbukana ocvala sponzoruša koja izgleda kao kliconosac svake spolne bolesti poznate suvremenom čovjeku, pozdravi se i povuci na sigurnu udaljenost. Nju i auto sam znao sresti po gradu, izgledao je i zvučao kao zapostavljeno mladunče slona.. nikad nisam čuo toliko kloparanja s jedne Miate dok sam se vozio pokraj.

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

bagi wrote:takvu vozi borsi kosmach...
Off topic - ponosim se sto nemam blage veze tko je to! :-D

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

sash wrote:nakvarcana i nažbukana ocvala sponzoruša koja izgleda kao kliconosac svake spolne bolesti poznate suvremenom čovjeku
E to je slikoviti opis :-D
ZG6303BK srebrna NB