HITNO prodajem svoju Miatu

Bok ekipa,
Evo došli su crni dani i za mene. Nažalost ostao bez posla i stislo me sa svih strana pa sam prisiljen prodati svoju Miatu. Da nebi sve ovdje ponovno pisao digao sam oglas na 4 Kotača a sad ću i na ostale. Ukoliko znate da netko želi kupiti proslijedite mu link. Cijena je podožna pregovorima jer znam da nije najočuvaniji primjerak ali ipak meni je posebna. Čim se situacija popavi opet kupujem Miatu samo tako da se zna! :)

http://www.4kotaca.net/HR/oglas354518/H ... voljno.htm

Pozdrav,
Toni
..............................................................
ZG-3031-L zlatna NB

bum okacio na go-drift forum i na mazda-hr mozda pomogne kod prodaje. jebat ga...
<---- prodajem oglasni prostor --->

hvala Bagi...teško mi ovo pada jer sam stvarno zavolio taj auto no nemam drugog izbora... :(
ZG-3031-L zlatna NB

hvala ekipa! ma do ljeta ja već kupim drugu no znate i sami da je prva uvijek najslađa...a to se ne odnosi samo na auta! ;)
ZG-3031-L zlatna NB

S obzirom na situaciju, nadam se da ćeš uopće uspjeti prodati svoj auto do ljeta!
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

I ja se nadam Bojane. Situacija nije baš bajna. Neki lik je bio dovoljno bezobrazan da mi pošalje mail s ponudom na 3.500!!! Sramota!!
ZG-3031-L zlatna NB

Eh da imam love bio bih zainteresiran definitivno... Nazalost, tek na ljeto ce svota biti raspoloziva.

Sretno s prodajom!

eh da mogu do ljeta čekati nebi ju trebao ni prodavati... :(
ZG-3031-L zlatna NB

Eto rastadoh se danas od svoje Miata! :(
Nemogu vam reći koliko mi je teško to palo ali nije bilo izbora. Molim samo da me ne pitate za koliko je otišla jer mi srce puca kad znam za koju siću je otišla. Ako ima netko iz Karlovca obratite pažnju na cesti i javite mi ponekad ako ju spazite jer zlatna Miata je od danas stanovnik toga grada.

Pozdrav svima!

Toni
ZG-3031-L zlatna NB

Eh stvarno...dok jednom ne smrkne, drugom ne svane...

kad sam vidio da je novi post u ovoj temi nadao sam se da ces napisat "ipak nemoram prodat miatu.."...a kad ono sranje.

Ma dok je volje, bit ce i nova miata...
NB FL Magic - ZG*9999AH

hebiga...nije bilo druge opcije nažalost... :(
ZG-3031-L zlatna NB

Bas mi je zao, i sam nekad strijepim od takve situacije da me nebi snasla!

Ja se cesto motam po Karlovcu pa cu te izvjestavat o njenom stanju :)
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030