Kaj rec, nego sretno s prodajom, djir ces uvijek imat u miati :) hehe.

Znam o cemu pricas, da nemam diplomatske tablice i da nisam oslobodjen poreza, davanja i parkinga, i ja bi razmisljao o slicnom, a i Vespa mi i dalje stoji, kao i Cinquecento koji povremeno vozim.

Uzmes li SUV, neces pogrijesit za nase ceste, a i ne zaboravi, kad sam kupovao auto znas da mi je u uzem izboru bila Panda 4x4 Climbing ;).

Stoga dont worry, nadam se da ces prodat (proslijedit cu nekoliko frendova autic) and have fun! :)
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

sash wrote:
bagi wrote:moral of d stori je: kad te prcaju da ti je mali (auto), upozori da uvjek moze bit i manji(auto) i da je tu da zadovolji mene a ne nekog drugog :twisted:
Ili krace: "moje pare, moj zivot, moj izbor - kom ne pase, ne pasem mu niti ja"

Sasa
And that's the end of the story. :-D
Image

2 domagoj - pa hajde, trguj, sta cekas? ;)

2 zaczg - necu uzimati SUV/CUV, ne isplati mi se, ali da, tako nesto je ko stvoreno za nase kozje staze... nije toliko bit da mora imati 4WD, bitno je da je izdignuto i da ima malo duze amortizere, ne moraju biti osobito napredni...

2 maurich - jasta, kratko i jasno... ja odmah sprijeda u glavu :-D

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Ako čovjeku treba veći gepek a želi zadržati convertible, mogu preporučiti Z4, ima stvarno predobar gepek i veličinom i oblikom u koji stane robe za 2 tjedna ljetovanja bez problema. Iako je 100 litara veći od Miatinog imam osjećaj, da je minimalno duplo veći radi puno boljeg otvora i oblika. Šteta što prelazi sa interesantnog auta na nešto drugo, ali svatko radi ono što mu se radi u životu, i svakome su različite stvari interesantne. Ja osobno nisam nikada imao curu kojoj se npr. Z4 ne sviđa, jer ga sve doživljavaju kao sexy-masculine car, a i da se nađe takva, kroz vrijeme bih to riješio sa indoktrinacijom i agitpropom.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Još i A kategoriju polaže... to se svake godine odlučujem , a nikako da odlučim pa da i to napravim... ovdje gdje ja živim i kako ubijajau sa parkinzima, mislim da ću bit primoran na to... Sale, koliko uopće košta polaganje A kategorije?
Image

2 prezidente - sinko moj, ono sto je stajalo neki dan kraj nas u Fort Apacheju je sexy masculine car... tvoj Z4 i moja NB su girlie auteki kraj crnog Nissana GT-R :-D

2 domagoj - Slovenija je puna BMWova sa 3 palca lufta na volanu za parsto eura koje mozes zabiti u snjezni nanos u drugom zavoju :twisted:

2 maurich - bo, morat ces nazvati par skola pa pitati, razlikuje se od grada do grada... ne znam kakve cijene imaju oni vasi lopovi u Ri (njih je hapilo da su ugovornom dogovorili minimalne cijene, jelda?). Recimo, u ZG je 2.500-3.000 kn, dok recimo u Dugom Selu i manjim gradovima navodno ide i po 1.500-2.000 kn... dodas jos 370 kn za lijecnicki, 200 kn za ispit i jos neka sica tu i tamo za ovo ili ono (biljezi bla bla bla).

Sasa

bagi wrote:pravi macho mushkarci ak voze vec kabrijo, voze kadilaka rozog
...a unutra bijela koza i cupavac na volanu, crvene kocke na retrovizoru, a oni odjevenu u bundu od mrtve zivotinje sa zlatnim lancem oko vrata!

Sasa

kad smo kod kocki...ja bi si stel kupit jedan par, da budem ko ostin pavers... al nigdje nisam nasao za kupite neke ekstra pimp bigvan
NB FL Magic - ZG*9999AH

maurich wrote:
Dare wrote:
"daj si kupi normalan auto, nemas zadnje siceve,bla bla...."
Ja to slušam svaki dan, ali ne dam se... :-D :-D
...zato ja nemam curu :P

nazad na temu...
eto sash, baš mi žao što je došlo do toga... :(
- ZG 1209 NK -
Image

sash wrote:2 prezidente - sinko moj, ono sto je stajalo neki dan kraj nas u Fort Apacheju je sexy masculine car... tvoj Z4 i moja NB su girlie auteki kraj crnog Nissana GT-R :-D
Nisi skužio ja sam govorio o ženskom mišljenju, odnsono o mišljenju žena koje se ne razumiju u aute i koje ne znaju baš šta je šta, a pogotovo ne šta je GT-R. Komentar cure na GT-R-a je bio da je auto pregrozan, da izgleda kao Hyundai sa brdo spojlera. Inače to mi je hobi pitati cure koje nemaju veze sa autima kako one gledaju na određeni auto koji vide na ulici. Apsolutno sve koje sam pitao su rekle da im je Z4 sex on wheels i izuzetna pojava na cesti (mislim da mi je Damir rekao da je njegova cura rekla da joj je Z4 izuzetno ružan), za Miatu su opet sve do jedne rekle da je jako lijepa, ali nekima od njih izgleda jadno. Većini ih je NC ljepša od NB. Ali ono što me je zaprepastilo najviše je da su skoro sve znale prepoznati Porsche 911 ali sa druge strane da im je ružan te da mu je linija vrlo staromodna. (eto meni npr. jedan od najljepših auta svih vremena). Kada sam ih pitao da usporede Z4 sa Rx-8, sve su rekle da je Rx-8 lijep auto, ali većina ih je dodala da joj (Rx-8-ici) fali agresivnosti (jedna je čak rekla životinjske) i generalno Z4 pobjeđuje no contest. Ali većina od njih bi se radije vozila u Rx-8 jer im je daleko udobniji auto. Dok mi je najsmješnija situacija bila sa S2000, gdje je od njih 5 koje sam pitao za taj auto vidjevši ga na ulici, njih 4 pitalo šta to nije Miata?
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Bojane, i ja se neko vrijeme bavim istim tim hobijem... činjenica je da je curama puno češće ljepše vidjeti 206 cc koji je sređen nego klasičnu Miatu...objašnjavaju to da im izgleda staromodno, dok je 206cc, kao, moderniji...fascinira ih što više gumbića i modernih pizdarija... daleko od toga kada vidi NC RC , kao Ivaninu, to im je vrh što se tiče Miate, a kada vide Z4 okidaju kao blesave iz razloga što je :

1. BMW
2.agresivan i djeluje nekako opasno
3.moderan

Od puno njih sam čuo da im je Miata ženski auto i da je ljepše vidjet ženskicu kako je vozi ( naravno da je GENIJALNO vidjet ženu koja vozi Miatu). Na RX-8 i nisam čuo neke reakcije oduševljenja kao na ove cabrije, jer čim je auto cabrio, dobiva više bodova.
Npr, evo još jednog poraznog podatka, moja curca je mislila da je Miata Hyunday ( na to sam stvarno popizdio), i to sigurno nekih 2mjeseca, i ona svu kategoriju gore nabrojenih vozila zove ''malo auto'' ( ne ''mali auto, nego malo auto, to me posebno izludi
:-D :-D :-D )
Potpuno sam odustao od rasprave kada je rekla da joj je novi Jaguar XKR ružan i da je i to ''malo auto'', pa se sada više ni ne trudim. Ona voli limuzine i njoj su Passat i A4 zakon... :) Tako da ja imam posebno zanimljivih rasprava oko automobila što me izuzetno zabavlja. :D

Da se vratimo na ostatak ženskog roda, mislim da se nije rodila ta koja ne zna kako izgleda Porsche, i što god one pričale- rado bi se vozile u njemu... meni osobno je to auto snova, i to modeli koji su se radili od negdje 1986-1993... svakako bih htio jedan primjerak iz tog vremenskog razdoblja... :) E, to je seks na kotačima. :-D
Image