mx5parts.co.uk - isporuka u HR

Bok ekipa,

Kao što sam u nedjelju nekima i rekao a sada bih ponovio i ovdje. Meni je pošlo za rukom nagovoriti lika u mx5parts.co.uk da pošalje robu u HR tako da će sutra moja robica biti spremna za slanje i negdje idući tjedan kamionom stiže na carinu. Budem vidio kako će sve proći, a ako sve bude OK uskoro ću raditi i novu narudžbu. Ukoliko bude zainteresiranih za zajedničku kupovinu (čitaj: niži troškovi dostave; niži trošak carinjenja) slobodno nek mi se jave na ovaj post. Pustim info o tome kako je sve prošlo kad budem dijelove imao kod sebe. :-D

pozdrav,
Tony

Zasto robu ne uzimate od Il motorsporta, u vrijeme kada sam ja kupovao dijelove bili su osjetno jeftiniji od britanaca, a nisu radili probleme oko dostave.
Supreme driving confidence comes from within: Driver and car in harmony

radio sam usporedbu cijene i neke artikle je jeftinije uzimati od britanca a i stanje zalihe se dosta razlikuje. većinu onoga što sam ja htio oni nisu imali a britanac je. kako je funta sada na 8,5kn razlike u cijeni su zanemarive a neke stvari su i znatno jeftinije. meni ovi djelovi trebaju a trebaju mi deklaracije pa ću kontaktirati proizvođače da vidim koje su minimalne narudžbe pa možda možemo nešto i direkto od njih uzimati. kako ja inaće radim logističke poslove i uvoze to bi za mene bilo za odraditi kao od šale ako bude dovoljno ljudi koji nešto trebaju! :)

pozdrav,
Tony

zanimljivo zanimljivo.. ako ces raditi uskoro narudzbu ponovo rado bi pogledao za onaj windblocker.. javi ako ce sta biti
potpis...

Gogo wrote:Zasto robu ne uzimate od Il motorsporta, u vrijeme kada sam ja kupovao dijelove bili su osjetno jeftiniji od britanaca, a nisu radili probleme oko dostave.
Ilmotorsport je nekako nase defultno mjesto za narudzbe izvana, ali s padom funte i mx5parts.co.uk je postao zanimljiv - osobito ako Tonyju uspije narudzba i stoji ovo sa nizim troskovima sto je naveo...

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

a vidjet ćemo kako će proći. danas trebam raditi plaćanje i roba će valjda sutra krenuti. inaće nebi smjelo biti problema jer za firmu radim 10-ak uvoza mjesečno iz UK. ipak ovo je prvi puta da to radim privatno za sebe pa ćemo vidjeti.
što se tiće uvoza iz njemačke i to je opcija. imaš zbirne kamione od DB shenker koji skupljaju robu po cijeloj D. primjera radi euro paleta do nekih 400kg ti je oko 180€ i dolazi kroz 3-5 dana. a sad sračunaj koliko toga stane na paletu unutar tih 400kg! :-D

Pozdrav,
Tony

TNT je takodzer dosta povoljan, skuplja zbirno posvuda tako da je i to opcija! I ja se bavim uvozom pa znam kako to funkcionira!!
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

ja bi mazdaspeed motor+getribe sa komplet prednjim i zadnjim mostom te pripadajuchim djelovima :)
<---- prodajem oglasni prostor --->

Dare wrote:TNT je takodzer dosta povoljan, skuplja zbirno posvuda tako da je i to opcija! I ja se bavim uvozom pa znam kako to funkcionira!!
s kim radiš u intime-tnt? ;)

Sa nikim posebno...al sam narucivao bio par stvari vec preko njih, i ne pitaju puno kod carinjenja, pogledaju prilozeni racun i sve pet :-D
NB FL Magic - ZG*9999AH

ma dobri su oni. radim s njima skoro sav međunarodni prijevoz ali uglavnom istočni dio EU dok zapad radim sa nekoliko njih koji su povoljniji.

Ivana, neznam prezime onak mrsava zgodna
Hrvoje, takodzer neznam prezime, ima zutu kosu sjedi dole pokraj carine

Imam u uredu vizitke ak te bas zanima prezime!
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

evo mali info za sve... :-D
stigli su mi djelovi od mx5parts.co.uk :D
danas će biti gotovo carinjenje tako da poslije posla idem po njih. kad ih poberem slikam pa dignem neku fotkicu za sve nevjernike! ;)