Evo prodaje se mazda mx5 NB Fl 2003. god.. 74 000km, reg do 4.mj., auto je stvarno odličan, crvene boje, original felge 14", kompletna alpine glazba, alarm s automtskim podizanjem stakala.. 10500 €. po želji šaljem slike na mail
098 583 508,
Pozdrav, Matiija..
Re: NB Fl 2003
#2FL original felge su 14"? (/me is confused)
Sasa
Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
Ne sjecam se toga 
Sasa
Sasa
Re: NB Fl 2003
#7A što ti bi?Matija wrote:Evo prodaje se mazda mx5 NB Fl 2003. god.. 74 000km, reg do 4.mj., auto je stvarno odličan, crvene boje, original felge 14", kompletna alpine glazba, alarm s automtskim podizanjem stakala.. 10500 €. po želji šaljem slike na mail
098 583 508,
Pozdrav, Matiija..
Zakricala je na sliku poslije zumberka:P Jebo Vas cuveno da Vas jebosash wrote:Ne sjecam se toga
Sasa
Njoj bito da je cuveni auto... i kad sam se odlucio na kupovinu miate, prvo je pitala "a koje boje?" ...
14" su imale jedna razina opreme... original je tako.. napravio sam kombinaciju s frendom koji radi s autima za golfa V GTIa. Uglavnom da sad ne duljim pružila mi se odlična kombinacija (financijski gledano).. Inače nisam ljubitelj tih njemačkih kolica kao ni većina vas ovdje..Al malo se planiram izguštirat pa se vratit na nešto NEnjemačko. Tako da je mazda sad kod njega i on je prodaje.. Moguće su isto razne kombinacije..
Sta fali G5 GTIju? Konja ko blata, brzo djubre, nije uopce lose za pogledat u bijeloj boji sa onim obljetnickim paketom i kariranim sicevima, one "djetelina" felge su lijepe...
Sasa
Sasa
i svaki drugi čovjek ga ima...sash wrote:Sta fali G5 GTIju? Konja ko blata, brzo djubre, nije uopce lose za pogledat u bijeloj boji sa onim obljetnickim paketom i kariranim sicevima, one "djetelina" felge su lijepe...
Sasa
Jebiga... ali uostalom sto te briga za to 
Ali ako zaista zelis biti jedinstven u HR, ima nacina
http://www.auti.hr/automobili/showAdvert352147.html
Sasa
Sasa
sash wrote:Jebiga... ali uostalom sto te briga za to
Sasa
Aaaaaa, Pantera... predobar auto... nisam nikad viđav'o po našim cestama...
Ma gle, da je i auto tesko govno - sto nije sudeci po svim jubito filmicima i fami koja je vladala za njim u osamdesetima (ah, sjecanja) - ono, "koji auto vozis?" - "DeTomaso Panteru" 
Sasa
Sasa
Dan danas bi ga bilo jebeno vidjet na cesti...sash wrote:Ma gle, da je i auto tesko govno - sto nije sudeci po svim jubito filmicima i fami koja je vladala za njim u osamdesetima (ah, sjecanja) - ono, "koji auto vozis?" - "DeTomaso Panteru"
Sasa
Nekidan sam vidio prastrog Triumpha, to je nešto predobro na cesti...
Jest da je ovo totalno drugi đir auta, ali sve što se ne vidi svaki dan je milina...
Slažem se s Matijom da je GTI-ja na cesti ko pljeve, ali što jest- jest , auto je pogođen i lijep... na stranu sad što se ja ne vidim u takvom autu...