Bojane, i ja se neko vrijeme bavim istim tim hobijem... činjenica je da je curama puno češće ljepše vidjeti 206 cc koji je sređen nego klasičnu Miatu...objašnjavaju to da im izgleda staromodno, dok je 206cc, kao, moderniji...fascinira ih što više gumbića i modernih pizdarija... daleko od toga kada vidi NC RC , kao Ivaninu, to im je vrh što se tiče Miate, a kada vide Z4 okidaju kao blesave iz razloga što je :
1. BMW
2.agresivan i djeluje nekako opasno
3.moderan
Od puno njih sam čuo da im je Miata ženski auto i da je ljepše vidjet ženskicu kako je vozi ( naravno da je GENIJALNO vidjet ženu koja vozi Miatu). Na RX-8 i nisam čuo neke reakcije oduševljenja kao na ove cabrije, jer čim je auto cabrio, dobiva više bodova.
Npr, evo još jednog poraznog podatka, moja curca je mislila da je Miata Hyunday ( na to sam stvarno popizdio), i to sigurno nekih 2mjeseca, i ona svu kategoriju gore nabrojenih vozila zove ''malo auto'' ( ne ''mali auto, nego malo auto, to me posebno izludi

)
Potpuno sam odustao od rasprave kada je rekla da joj je novi Jaguar XKR ružan i da je i to ''malo auto'', pa se sada više ni ne trudim. Ona voli limuzine i njoj su Passat i A4 zakon...

Tako da ja imam posebno zanimljivih rasprava oko automobila što me izuzetno zabavlja.
Da se vratimo na ostatak ženskog roda, mislim da se nije rodila ta koja ne zna kako izgleda Porsche, i što god one pričale- rado bi se vozile u njemu... meni osobno je to auto snova, i to modeli koji su se radili od negdje 1986-1993... svakako bih htio jedan primjerak iz tog vremenskog razdoblja...

E, to je seks na kotačima.