Ne znam kako si gradjen, ali Alan koji je imao 4 Miate, 3xNB i 1xNC ima 198cm i nabildan je nikada se nije požalio na manjak prostora, tako da mislim da se samo trebaš naviknuti.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Ja imam 185cm i ako sjedalo povučem do kraja nazad, predaleko sam za 1-2 zuba.
Ne mogu do poda pritisnuti kuplung.

Tako da jednostavno ne vjerujem da nema dovoljno mjesta.
Možda je naslon bio previše nagnut pa sjedalo nije moglo ići nazad do kraja?

U miati nema mjesta viška, ali meni je taman po mjeri.
Naravno, ne možeš se okretati i vrtiti u sicu, nije to monovolumen.

Probaj još jednom.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Treba naravno uzeti i u obzir da NB ima više mjesta jer se sjedi niže, odnosno sicevi su niži nego kod FL.
Druga stvar ako auto ima ugradjene style barove, generalno se sic uvijek može manje gurnuti odostraga nego kod onih koji ih nemaju. Ali sa 185, stvarno ne bi trebao imati nikakvih problema.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

llepu wrote:
pavich wrote:haha, ja iza svog sica imam još kojih dobrih 20-30 cm lufta, redovito napunim glupostima na dužim putovanjima :D
Si razvalio karoseriju ili imas 1.6o ? :-D

Ne da mi se vaditi stof niti nikaj kemijat po autu. To bi mi trebao biti auto za gust a ne da se nemrem niti normalno okrenut. Nije mi jasno kak Del Solka koju sam imao ima puno vise prostora (gotovo da sam se mogao ispruziti u njemu) nego MX5?

Al dobro...

NC mi je preskupa, budem sacekao EU bit ce lakse uvesti auto...
174 ;)
A sjedio sam i u del solki, di je sjedalo bilo zavareno za podnicu - do pedala nisam mogao doć :D
Je, malo više mjesta ima za noge.
OS-142-HE

u 11. mjesecu se prodavao, ali je prodavac bio iz Rijeke (vidim jos su iste tablice) i tada je cijena bila 5500, registracija je isticala u 12/2012. Nisam ga isao gledat, s obzirom da mi je bio drugi izbor, a uzeo sam miatu na koju sam bacio oko iako je stariji model, ali sam prednost dao 1.8 motoru. Koliko se sjecam i tada je bila ta kilometraza, tako da ako je ovo drugi, tj sada vec treci vlasnik, cudno mi je da ga prodaje nakon 2 mjeseca zime bez da ga je posteno provozao. Moze biti da je preprodavac ili mu jednostavno hitno treba lova, u svakom slucaju ja bi dobro provjerio auto.
ZG-1800-NB

DarioZg wrote:u 11. mjesecu se prodavao, ali je prodavac bio iz Rijeke (vidim jos su iste tablice) i tada je cijena bila 5500, registracija je isticala u 12/2012. Nisam ga isao gledat, s obzirom da mi je bio drugi izbor, a uzeo sam miatu na koju sam bacio oko iako je stariji model, ali sam prednost dao 1.8 motoru. Koliko se sjecam i tada je bila ta kilometraza, tako da ako je ovo drugi, tj sada vec treci vlasnik, cudno mi je da ga prodaje nakon 2 mjeseca zime bez da ga je posteno provozao. Moze biti da je preprodavac ili mu jednostavno hitno treba lova, u svakom slucaju ja bi dobro provjerio auto.
Jel nije Laci frend od Pravice?
<---- prodajem oglasni prostor --->

llepu wrote:Ajmo momci i cure, dali netko zna kaj o ovom autu?

Zvuci primamljivo..

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-7492970
Da to je auto od Lacija, kojemu je to druga Miata. Auto ima par ogrebotina, originalno je taj auto iz Zadra od nekadasnjeg clana kluba. Tada-davno ga je Nin trebala kupiti medjutim dan prije je auto imao sudar. To su sve poznate činjenice ovog auta, dobio je u desni blatobran i desna vrata, što tko god pogleda malo bolje može i sam primjetiti. Inače auto je ok, Laci me prije kupnje isto tako pitao da li znam taj auto, i isto sam mu odgovorio, a ako ga i nazoveš reći će ti isto. Meki krov je bio poderan, pa je vlasnik prije zašio nekakav pamuk u obliku pauka ili tako nešto. Inače auto je nakon Zadra bio u Varaždinu.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

DarioZg wrote:
bagi wrote:Jel nije Laci frend od Pravice?
nemam ja pojma tko su ni jedan ni drugi :-D
Laci je lik koji prodaje
Pravica je clan kluba, vozi crnu nb

Inače taj sam auto išao gledati u Rijeku kada sam Stivu tražio Miatu, ok se vozio+imao je hardtop, iako bih hardtop ja osobno odmah prodao jer kao što svi znamo nema nekakve koristi od njega (osim Bagiju naravno:).
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Da, covjek je rekao kako mu se cini da je auto bio lupljen u desnu stranu jer je jedna od posudica napukla, tako nekak..

Razlog prodaje mu je taj kaj ju ne vozi tj. ide negdje na brod...

bojan wrote:osim Bagiju naravno :)

buuuuurn! al bas gledam po fejsbuku ove sa hardtopom ima ih predobrih...

bagi wrote:
bojan wrote:osim Bagiju naravno :)

buuuuurn! al bas gledam po fejsbuku ove sa hardtopom ima ih predobrih...
Mislim što se izgleda tiče, Miata sa hardtopom u istoj boji mi je daleko najljepša Miata. Dobije taj prekrasan coupeovski izgled samo što je ne praktičan, jer nema mi ništa draže nego usred 12. ili 1. mjeseca spustiti krov, grijanje na maksimum i uživati u rijetkom sunčanom danu. Uostalom da ga je Dare koristio ti ne bi imao krov, ovako pošti je njemu bio nepotreban ti si dobio mogućnost odgađanja kupovine/popravka krova, koliko 1 ili više godina?
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

2 godine i 4 mjeseca je trebalo od paranja dok nije novi stigao :)

od toga je Daretov krov bio gore oko 20 mjesci. doduse proslo cjelo ljeto sam bio pravi rebel, totalno bez krova. cak i na visednevne izlete isao (kad u vukojebini ostavis auto bez krova, e...)

poznat sam po expedtivnosti :twisted: