imas od stiva plavusu na prodaju (NB FL)
vd prodaje california zutu NB (postanska yellow po naski)
mik gleda da se upgrejda
mozda jos neko od clanova gleda prodat auto (blasfemija, al staces), a to su ipak neki auti koji su tu duze vremena i zna se podosta o njima

+ zahaklaj nekog od clanova da odete skupa pogledat neki auto iz oglasnika

al ja bi definitivno gledao NB FL-a, minimalno. (ili NA il neki noviji NC)
<---- prodajem oglasni prostor --->

bagi wrote: vd prodaje california zutu NB (postanska yellow po naski)
zar ta nije prodana? ako se ne varam spominjao je da je otisla negdje u Istru/Kvarner
ZG-1800-NB

DarioZg wrote:
bagi wrote: vd prodaje california zutu NB (postanska yellow po naski)
zar ta nije prodana? ako se ne varam spominjao je da je otisla negdje u Istru/Kvarner
biche da ne pratim situaciju. al vazno da je njegov rostilj kod mene u gepeku :-D
Last edited by bagijaner on 3.01.14. 13:22, edited 1 time in total.
<---- prodajem oglasni prostor --->

ako ti je svejedno koje je boje, dok god je crveni, pogledaj radje ovu ... http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-8718221
to je od clana foruma, tako da je sve vise manje poznato.
Ova za koju si postavila link mi lici na jednu koja se prije cca godinu i pol prodavala u Osijeku, odgovaraju boja, kilometraza, probat cu doma pogledat imam li negdje slike da usporedis
ZG-1800-NB

mia wrote:prvo.. hvala vam svima na odgovorima.. baš ste dragi :-D

a jel znate možda čija je ova:

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-7824353

Koliko me pamcenje sluzi ta se 2012 godine u ovo vijeme pojavila u oglasniku. Bila je u Osijeku, auto je bilo drugi vlasnik koji ju je vozio 7 godina uglavnom otvorena cesta po njegovim rijecima u solidnom stanju. Trazio je tada 4700 eura ali je bila ne registrirana. Dakle ovaj ju je ocito kupio za manje, regao, doveo u red te ju prodaje skoro godinu dana... Meni je zapela za oko, bio sam spreman ici u Osijek po nju ali ju je neko dan prije kaparirao...
Samo se u ratu isplati bit promašen slučaj ;)

Re: Mazda MX-5 1,8 i-16V malo vožen

mia wrote:
neunistivlija wrote: Ako nekoga zanimaju detalji, mogu iznijeti svoj doživljaj auta i iskustvo kupnje..
A znači ipak ode iz salona :) Čestitam :)
Rekli su mi prije par dana da je netko već bio i ostavio polog, pa eto.. očito je istina. :)
Hvala, hvala, sreća je neizmjerna.. :-)

Ostavio sam polog i dogovorio sam s njima da mi riješe pragove, nosač zadnjeg lonca, ispoliraju haubu, naprave veliki servis (ima 83000 km), odvedu je na tehnički, registraciju i plate osiguranje.

Očekujem da će biti gotova tijekom idućeg tjedna, možda tamo srijeda, četvrtak..

neunistivlija wrote: Ostavio sam polog i dogovorio sam s njima da mi riješe pragove, nosač zadnjeg lonca, ispoliraju haubu, naprave veliki servis (ima 83000 km), odvedu je na tehnički, registraciju i plate osiguranje.
I to sve i dalje za 4500 ili uz neku nadoplatu?

mia wrote:
neunistivlija wrote: Ostavio sam polog i dogovorio sam s njima da mi riješe pragove, nosač zadnjeg lonca, ispoliraju haubu, naprave veliki servis (ima 83000 km), odvedu je na tehnički, registraciju i plate osiguranje.
I to sve i dalje za 4500 ili uz neku nadoplatu?
U cijeni je popravak pragova i nosača zadnjeg lonca te poliranje haube. Tehnički, registraciju i osiguranje plaćam ja (oni će mi napravit osiguranje na sebe s 50% bonusa, što ja nemam pa sam tu uštedio 2500 kn, barem ovu godinu), a za veliki servis su me tražili 2500 kn (Continental zamjenski dijelovi), na što sam pristao jer bih ga tako i tako radio. Uz to, auto je na auto-kuću pa ne moram platiti porez (cca još 1500 kn).

Ukupno me izašlo:
- auto - 34400 kn (4500 €)
- veliki servis - 2500 kn
- tehnički + registracija - cca 1000 kn
- osiguranje - cca 2500 kn