Ovaj, ne čitate pažljivo, dajte se koncentrirajte, otišli ste tko zna kamo s pričom:
- ja sam ju kupio sa 44.000, a Ivan ju je kupio od mene s koliko ono, 65.000+ (nik, jel sada jasnije?)
Evo pogledao sam na Njuskalu oglas u arhivi:
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... las-950412
- Ivan ga je kupio s par ogrebotina, ali baš da je bio li-la - nije

Recimo na slici se jasno vidi ključarenje na prednjem braniku koje je zaradio od nekog jalnog jadnika na parkingu doslovno par dana nakon što sam ga ja preuzeo... plus par tragova od kamenja i bijele točkice na gepeku kad su farbali crte na Tratinskoj (jebo ih patak)... (Ivane dodaj ako sam što zaboravio)
- isto tako Ivan je znao da ga je Mario parkirao pod Sorento (šeprtlja!) na Horvaćanskoj, zbog cega je auto dobio novu haubu i polakiran je prednji branik i ujednačen je prijelaz boje
- kad sam ga ja gledao kod Alena prošle godine lijeva strana straga je boja ošla kvragu kao da je auto bio samo s jedne strane izložen suncu, i to jako gadno - tamo je imala uzorak kao kad te sunce sprži pa ti se koža krene guliti... Takva definitivno nije otišla od mene (pogledajte 4. sliku u oglasu) jer ju ti Ivane sigurno ne bi kupio takvu za one novce, već bi spustio cijenu jer bi zbog toga morao dati auto na lakiranje... uostalom, vidi se jasno na slikama da nema niti govora od toga
- Alen je sam rekao da je stavio neke polovne amortizere (od kojih je jedan stražnji vremenom propišao), ali to se lako osjetilo kad sam radio krug Tenja - Antunovac - Osijek - Tenja s Alenom u autu
Ivan je maknuo CAI jer mu je radio nemirno na leru (meni nije) i glasan auspuh jer mu nisu pasali. Ovo sa ksenonima i tehničkim je prežvakana tema - ja sam to računao da bih skinuo jer _meni_ ne treba zajebancija s time.
I ja ne kažem da je auto bio čaroban, već "izvrstan" (primijetite navodnike iz originalnog posta) - bila je to dobro očuvana NB 2001. s malo km, nikako ne savršen ne primjerak iz nečije kolekcije koja je stajala pod staklenim zvonom (ne kao što je bila Bojanova Plavuša).
I još nešto, da opet ne krene prepiska u krivom smjeru... opet ističem, ja sam komentirao stanje kakvom sam ju zatekao prošle godine koje je daleko lošije nego kad je otišla od mene. Opet, Alen će me ispraviti i reći da li je u međuvremenu sredio onu stražnju polovicu auta gdje se boja onako ogulila i izblijediila, da li je promijenio one polovne amortizere koji su bilo gore itd.
Sasa