bagi wrote:2 godine i 4 mjeseca je trebalo od paranja dok nije novi stigao :)

od toga je Daretov krov bio gore oko 20 mjesci. doduse proslo cjelo ljeto sam bio pravi rebel, totalno bez krova. cak i na visednevne izlete isao (kad u vukojebini ostavis auto bez krova, e...)

poznat sam po expedtivnosti :twisted:
Dude you have done it all. S obzirom da si prvi vlasnik u ovih skoro 12 godina, tvoj auto je doživio skoro sve, vozio si radijatore, imao off road u šumi, bio svagdje, na desnom sicu nadam se prevezao 10-tke žena itd. Još da do 15 rođendana ugradiš turbo i onda ju počastiš vožnjom po automobilskom vrhu Europe-Stelviu mislim da bi to bio savršen krug!
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

E to! Taaarbo!

Sto se zena tice, cak ako i ja nisam, jesmo sash, buraz, bratic, i frendovi u totalu :)
<---- prodajem oglasni prostor --->

Kad sve nas zbrojis, prebacili smo tih 15ak zena za nekoliko puta :)

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

GOC 323 wrote:Pozdrav,

Jel netko zna nešto o ovoj miati?

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-7367962

Hvala
Izgleda super na slici, ako je to od tipa koji parkira blizu Bille na Črnomercu (lik je imao i audi A4 3.0 cabrio) onda sam ju gledao prije nekih dvije i pol godine kad sam kupovao miatu, totalno me razočarala, sve je škripalo na njoj i nije išla nikak (a mala kilometraža), uglavnom jako sumnjivo... No, ne mogu tvrditi da je to ta, ali bila je ta boja i oprema, ZG table, 2003. godište, parkirana kod Bille na Črnomercu....
Inače, kada bi takav auto našao u dobrom stanju (nbfl) onda bi to vrijedilo svake lipe od istaknute cijene, ali nekak sumnjam, pogotovo ako je to ta na koju ja mislim....

Tnx nik..

Twinova ima relativno dosta po gradu.. E sad da li je to ta, ne znam..

Uglavnom, znam osobno dugogodišnjeg voditelja servisa u jurkoviću, sad radi u zoom zoom autu, pa će biti svakako dobro pregledana prije kupnje..

Ako još netko ima kakvu informaciju, bila bi dobrodošla..
u potrazi za NB 1.6 FL

Jednostavno ne možeš baš svaki auto koji gledaš voditi u servis jer te to ne bi daleko odvelo. Ti auti jednostavno nisu novi i najvažnije je stanje odnosno da imaš što manje uloga (a da se opet isplati jer imaš poseban i jedinstven auto u današnjoj autoindustriji). Dakle, sjedni u auto, vidi jel pali uredno, jel motor radi mirno, da ne dimi i najvažnije da li je auto utegnut u vožnji ili je raskliman. I to ti je to. Sječam se jedne crvene (mislim nbfl, crveno crna koža unutra, po slikama mrak, auto dovezla mlađa trudnica!?...) koju sam gledao svojevremeno u Samoboru... vjeruj mi dovoljno mi je bilo sjesti i napraviti dva metra na parkingu da mi bude sve jasno... Idealno za ubiti se u dva poteza. Jednostavno je nevjerojatno što se sve prodaje, majke mi ne znam kako im nije neugodno.
Inače, pošto sam dobio drugo djete prošli mjesec, žena i svi s mozgom oko mene me ubijaju da je vrijeme da odrastem i prodam svoju miatu. Prije ili kasnije ću to morati (i vjerojatno kupiti karavana :( ;) )Obzirom na dlozak proljeća nastojati ću to odgoditi barem malo, pa ako ti bas nije hitno i ne nađeš ono što tražiš možeš mi se javiti za detalje na pm i pogledati miatu (nbfl, 2002., 1.6).

nik wrote:Sječam se jedne crvene (mislim nbfl, crveno crna koža unutra, po slikama mrak, auto dovezla mlađa trudnica!?...) koju sam gledao svojevremeno u Samoboru... vjeruj mi dovoljno mi je bilo sjesti i napraviti dva metra na parkingu da mi bude sve jasno... Idealno za ubiti se u dva poteza. Jednostavno je nevjerojatno što se sve prodaje, majke mi ne znam kako im nije neugodno.
Mislim da je to bivša od Inkspota.Auto je promjenio nekoliko vlasnika.Na kraju je ta trudnica vozila auto bez zračnih jastuka (auto razbijen prve godine) bez dugog svjetla(kratka su bili neki jeftini china ksenoni koji su malo radili,malo ne radili) i još uz struganje desnog kotača kod skretanja. :roll: Auto je još nekim čudom izgubio 30-40 tisuća ukupno prijeđenih kilometara kroz par godina.Zbilja best buy dok se sjetim.

Podravec wrote:
nik wrote:Sječam se jedne crvene (mislim nbfl, crveno crna koža unutra, po slikama mrak, auto dovezla mlađa trudnica!?...) koju sam gledao svojevremeno u Samoboru... vjeruj mi dovoljno mi je bilo sjesti i napraviti dva metra na parkingu da mi bude sve jasno... Idealno za ubiti se u dva poteza. Jednostavno je nevjerojatno što se sve prodaje, majke mi ne znam kako im nije neugodno.
Mislim da je to bivša od Inkspota.Auto je promjenio nekoliko vlasnika.Na kraju je ta trudnica vozila auto bez zračnih jastuka (auto razbijen prve godine) bez dugog svjetla(kratka su bili neki jeftini china ksenoni koji su malo radili,malo ne radili) i još uz struganje desnog kotača kod skretanja. :roll: Auto je još nekim čudom izgubio 30-40 tisuća ukupno prijeđenih kilometara kroz par godina.Zbilja best buy dok se sjetim.

E da, to je taj, prava katastrofa, to se jednostavno nije moglo voziti. Jel netko zna gdje je zavrsio taj auto?

Prodavao se proslo ljeto u Samoboru, bio je neregistriran.
Mislim da ga se ta mlada mama jos uvijek nije rijesila. :)
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Maxx1 wrote:Prodavao se proslo ljeto u Samoboru, bio je neregistriran.
A teško da i bude, mislim da je onda cijena bila nekih 5 tisućica, pa se ja pomamio za nbfl za te novce, a kad ono težak ćorak. Mislim da tom autu treba 5 tisuća eura da dođe u normalno vozno stanje.

nik wrote:
A teško da i bude, mislim da je onda cijena bila nekih 5 tisućica, pa se ja pomamio za nbfl za te novce, a kad ono težak ćorak. Mislim da tom autu treba 5 tisuća eura da dođe u normalno vozno stanje.
Nije bila FL nego obična NB iz 2001.

llepu wrote: Ljudi moji tako sam razocaran da nemrem vjerovat. Isao sam gledati onu zelenkastu gore i auto je u odlicnom stranju.
To je ta Twin 2003. koju sam linkao gore u postu..

Jel može malo više detalja s obzirom da si ju vozio/gledao..
u potrazi za NB 1.6 FL

Podravec wrote:
nik wrote:
Nije bila FL nego obična NB iz 2001.
E sad nisam siguran, možda i nije bila nbfl, ali sječam se da je bila crvena, imala je nardijev volan sklepan, rastopljenu plastiku armature ispred suvozača, crno-crvenu kožu.... i da nisam uspio napraviti deset metara po parkingu, auto se jedva držao na hrpi, škripao, strugali kotači, nemoš okrenut volan i skrenut.... I mislim da mi je rekla da je 5 tisuća zadnja cijena za koju bi prodala tu ruinu od auta!?! Još mi nije bilo jasno kako će ta trudna djevojka dovesti taj auto natrag doma....

Pozdrav, novi sam ovdje. Vec godinama zelim kupit Miatu, i ova je jedina koju bi mogao trenutno priustiti... http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-3215061 , jel ima tko kakve informacije o vozilu, zasto je takva cijena itd? Ovo je druga opcija http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-7077382 , tu sam se vec cuo s vlasnicima, auto je lupan kod vlasnika prije njih, nema zracnih jastuka, zadnja svjetla lexus style ( valjda su orig bila skuplja nakon lupanja..) na toj bih odmah prodao limeni krov jer mi je osobno nepotreban..