pegla , to Mauro

Meni je rekla kokoš da miata ima malo mjesta , pa sam je ostavio na stanici za gradski bus, uz napomenu da se tamo moze malo izpružiti , ima mjesta :D

pantera_na_cesti wrote:Sash :-D Dofuraj ju meni u garažu na "čuvanje" npr. 7 dana, a onda ti javim jel ostaje za stalno ili ne!!! ;)
Vidi ti nje... eno, cijena ti je sada spustena na 8.500 pa kupi...

Baj d vej, ako ju nitko ne kupi niti za toliko malo para, e jebemu sve, ostaje barem do proljeca! Sto je premalo love, premalo je love, radije cu placati parkirne karte i gustati kad padne snijeg na Zumberku.

Elem, jos cete me neko vrijeme cuti kako grmim po cestama ;)

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Citiram sash "Bitno je da ce se moja ruzna njuska pod kacigom maknuti iz vidokruga ostalom puku Wink "

Eto upropasto si nam ostvarenje ove lijepe recenice... :twisted: :-D
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

Evo , jedan moj frend se žuri s prodajom Miate i prodaje svoju Nb iz 2001 za 6.500€...ja sam mu rekao da ga može bit sram koliko je cijenu spustio... ali čovjek se oženio, treba veći auto i nema druge... danas se jako slabo prodaju ti auti... ovaj od Saše je možda najbolje sređena Miata u hrvata, a i šire jer znam koliki je Mario, bivši vlasnik, freak , a samo sam jednom pričao s čovjekom i vidi se da on to istinski voli. I mislim da će hebeno dobro proći bilo tko tko kupi ovaj auto. ;)
Image

Dare wrote:Eto upropasto si nam ostvarenje ove lijepe recenice... :twisted: :-D
Strpi se do proljeca ;)

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)