pavich wrote:ajde saša, znam da goriš od želje, spremio sam se :roll: 8)
Nah, Frx je to riješio u međuvremenu :twisted:
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Hoćeš da te zezamo dok ju ne uspiješ prodati ili da pričekamo da ju prodaš pa ti onda pijemo krv sve dok ne uzmeš neku truljavu NB i kreneš ju slagati od nule? :-D

Nego, što se cijene tiče, IMHO-cener eura, kod nas, i to je to.
Vani mooožda više, ali pod uvjetom da je sve atestirano (i da se ti atesti priznaju u npr, Njemačkoj).

Iako, moram priznati da mi tvoja NC jedina ima očitu sličnost sa dedom Lotusom i da ju zbog toga sviđam. Ok, možda malo i zbog onih cijevi od vodokotlića pod haubom, ali prvenstveno zbog stikera. :-D
NB 1.8 sa lexus zadnjim lampama

Sve mi se cini da ide poslije Nc na neku premium njemacku marku. :twisted:
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

BMW je premium? :twisted:

kowalski wrote:Hoćeš da te zezamo dok ju ne uspiješ prodati ili da pričekamo da ju prodaš pa ti onda pijemo krv sve dok ne uzmeš neku truljavu NB i kreneš ju slagati od nule? :-D

Nego, što se cijene tiče, IMHO-cener eura, kod nas, i to je to.
Vani mooožda više, ali pod uvjetom da je sve atestirano (i da se ti atesti priznaju u npr, Njemačkoj).

Iako, moram priznati da mi tvoja NC jedina ima očitu sličnost sa dedom Lotusom i da ju zbog toga sviđam. Ok, možda malo i zbog onih cijevi od vodokotlića pod haubom, ali prvenstveno zbog stikera. :-D
za cijenu ćemo vidjeti jel puno ili malo, evo jučer već stigla dva upita :)
tko zna, možda ode i brže nego što sam očekivao...iako, trebat će mi nešto za put u rumunjsku, ne mogu pustiti mcc-a da bude najbrži tamo :-D

cijevi od vodokotlića su bile neophodne, izgleda tako kako izgleda, ali konačno više nigdje ništa ne pušta, a to mi je jedino bitno, nikad nisam patio na izgled motornog prostora 8)
OS-142-HE

sash wrote:BMW je premium? :twisted:
Jok, ti si.
:-D
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

A kad ti dode kupac ne puštaj ga iz dvorišta dok ne kupi. Prvi kupac, najbolji kupac.
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Inkspot wrote:
Jok, ti si.
kontam da smo došli do toga da su jedino porš i lambo premium, bmw i audi ionako već svaka šuša vozi :-D
Isto ko što je po hraweb standardima auto koji vozi ispod 1.45 na grobniku i ima manje od 300ks - spor auto 8)
OS-142-HE

pavich wrote:Isto ko što je po hraweb standardima auto koji vozi ispod 1.45 na grobniku i ima manje od 300ks - spor auto 8)
Traljavom kurcu svaka dlaka smeta :-D

pavich wrote:
Inkspot wrote:
Jok, ti si.
kontam da smo došli do toga da su jedino porš i lambo premium, bmw i audi ionako već svaka šuša vozi :-D
Isto ko što je po hraweb standardima auto koji vozi ispod 1.45 na grobniku i ima manje od 300ks - spor auto 8)
I onda kazu slab je standard. :-D
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

pavich kaj se zamars vidis da su na hrawebu samo svi trkaci 400+hp :lol:

...no najaca mi je trenutna trakavica od rasprave između dva najbolja tunera kod nas dosadni su vise u pm :x
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

miataoldschool wrote:pavich kaj se zamars vidis da su na hrawebu samo svi trkaci 400+hp :lol:

...no najaca mi je trenutna trakavica od rasprave između dva najbolja tunera kod nas dosadni su vise u pm :x
Malo ot, ali moze netko objasnit sta je to HRAWEB? tajna sekta nekakva? :-D

miataoldschool wrote: ...no najaca mi je trenutna trakavica od rasprave između dva najbolja tunera kod nas dosadni su vise u pm :x
Nemoj tako, ipak su u mazdi klipovi i klipnjače najboljeg tjunera u hrvata a i šire, hahaha

hraweb (ilitiga MYhraweb, po domeni myhraweb.com) je auto-forum zatvorenog tipa na koji se tamo još 2003-2004 preselila većina ekipe koja je pisala na newsgrupi hr.rec.automobili... Ok ekipica ljudi, koja je s vremenom počela više raspravljati tko je kakvu perilicu za rublje i peglu kupio nego što je ugradio u auto.
I dalje ima zanimljivih tekstova, forum je relativno aktivan, ali ima nekoliko klanova koji uspiju zasrati svaki iole potencijalno dobar topic :-D
OS-142-HE

pavich sve reko...no zanemarivsi perilica/pegla ekipa ima dost zanimljivih i kvalitetnih ljudi,pogotovo projekata
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719