Dobra procjena dolazi s iskustvom -
na žalost iskustvo dolazi iz loše procjene!
Šlušaj NIK po pisanju bih rekao da imaš jedno 40 - 50 godina na mogu se odlučit jesi li mudriji ili lukaviji .. a čini mi se da si pomalo kombinacija jednog i drugog
sad vjerojatno nemaš 4 banke ali jedno je sigurno 99 % ljudi je došlo na ovaj forum prije tebe uključujući i mene tako da ne znam tko bi trebao potražit drugi forum .. no kad smo već kod toga izmeđuostalog i jesam na drugim forumima uključujući alfiste ( jedne i druge ) fiatiste, opelaše, bemvejaše, mazdaše hyundajaše + majkusvihforuma hraweb ako hoćeš možemo i pričat o croforumu,hr-a,quartermile,raceonlimit itd dakle imam ponešto 10 godišnjeg staža na forumima iz doba bere i kilercivika - ako ne znaš tko su ti ljudi ne znaš ništa o streetracingu u hrvata - prema tome širok je internet potraži vrstu zabave koja ti godi - autoforumi očito nisu mjesto na kojima se osjećaš ugodno ( nevolim niti ja bit na forum.hr)
Ja se za tebe vozim divlje i opasno ti si sa svojom vožnjom opasan za mene jer takvi kao ti panično koče na žuto jer su savjesni vozači ali slabo prate retrovizore , voziš sigurno i savjesno ali mi tvoje štop svjetlo otupljuje vid jer ga svaki ali baš svaki put primjeniš kad ulaziš u zavoj
da ne nabrajam dalje.-
Moj otac ima 56 g i ne zna šta je to drift vozi još opreznije i sporije od tebe pa ga to nije sprjčilo da naguzi babu u koloni jer mu je pao ćik među jaja , nije ga sprjčilo ni to što poštuje ograničenja čak i na autoputu i ne prelazi 130 - šteta jer kad je zaspao samo je zgulio auto a mogao je pogodit čačića - s druge strane još nitko nije zaspao u driftu i tak da ne dužim ionako je tebi ovo što ja pišem adolescencija golobradog mladića - kužim kak ti je ni stari me ne kuži ali bi ste se vi skužili ako mi VERUJEŠ
Mislim da si ok dečko i između nas je jedino razlika što ti u zavoju stišćeš kočnicu a ja gas ( kad kažem ja - govorim u ime svih "divljaka " )
pa ti zaključi šta sam htio reć !!
ps : da ne zaboravim- bilo je i tih tvojih koji su izlazili van iz auta htjeli solit u živo pa su se onda vraćali u auto .. ne znam valjda su zaboravili so - uglavnom smješan video.