davor wrote:ostaje u garazi do proljeca a onda se mjenja sve sto nevalja, mislim da pise nesto ovjes, masina, kocnice a ja eto imam jednu kovanu masinu viska +par djelova :-D vizulno ostaje nedirnuta osim onih 16" ultralegera sto mi stoje u skladistu(vozim na slikovima, ljen mjenjat) stock dijelove pakiram i cuvam a NB ode u djelove, zainteresirani mogu polako pocet stvarat popis zelja :-D
Ako imas hardtop - uzimam, ako imas nardi volan - uzimam, itd... :-D

Javi što sve imaš...
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

davor wrote:ostaje u garazi do proljeca a onda se mjenja sve sto nevalja, mislim da pise nesto ovjes, masina, kocnice a ja eto imam jednu kovanu masinu viska +par djelova :-D vizulno ostaje nedirnuta osim onih 16" ultralegera sto mi stoje u skladistu(vozim na slikovima, ljen mjenjat) stock dijelove pakiram i cuvam a NB ode u djelove, zainteresirani mogu polako pocet stvarat popis zelja :-D
:smt023

Jel te mogu ja zamoliti da na meetove dolazis na serijskim felgama? "Stricek sa skuterom" jako voli te NA Mariner Blue u serijali :-D

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

davor wrote:moze :-D a smijem stavit onakve kakve path ima?
Ma stavljaj sto god hoces, tvoja je :-D

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

davor wrote:moze :-D a smijem stavit onakve kakve path ima?
NE :smt018
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

kupio si povjesno zasticeni auto! I nema preinaka dok se ne posavjetujes sa strucnim zirijem ovdje na forumu :)

to ti je isto kao da zivis u strogom centru ZG-a i sad hoces crvenu fasadu... eee nemoze!!! :smt009

ups onda ce prije mitinga bit jakoooo puno skidanja djelova, morat cu ju podignut, suzit, skinut puhalo, promjenit felge... a bas i neke lipove skicam... molit cu odsad najavu mitinga bar 2-3 mjeseca unaprijed, hvala :-D

davor wrote:ups onda ce prije mitinga bit jakoooo puno skidanja djelova, morat cu ju podignut, suzit, skinut puhalo, promjenit felge... a bas i neke lipove skicam... molit cu odsad najavu mitinga bar 2-3 mjeseca unaprijed, hvala :-D
tvojim tempom ce 2-3 mjeseca bit dosta sam za feltne :)
<---- prodajem oglasni prostor --->

ma nee, Sash i Dare ce skidat preinake, ja cu biciklirat, cura bu setala psa i sve se stigne u tjedan-dva tralalalala :-D

Sash nema Miatu, mojoj nis nefali (bar zasad), a ti ak pocnes skidat nebus mu nis vratio, sve bu zavrsilo na Bleku :-D

Evo kupljeNA, u 2 godine dobila je 2 crcke od kamencica i jedna guma je bila skroz ispustena. ono sto fali na slikama montiran je momo prototipo volan i sicevi su pretapecirani sa bijelim savavovima da pasu uz volan, kocnice su u kujcu, masina ne dimi cudno prima gas na leru al vuce osjetno bolje od swifta sa 92ks s kojim sam dosao, sumnjam na regulator pritiska nebitno u mom slucaju.... jednostavno hebeNA :-D Ne vjerujem da cu izdrzat do proljeca sa pocetkom radova i nekak brijem da ce lova od rasprodaje NB otic prije na big brake kit, rolcage, coilovere i slicne stayling accesories prije neg na krpanje minusa, vratila mi se volja za zivotom :-D

GOGO HVALA TI! :-D