Ručica mjenjača

Gledam ovu ručicu već dosta dugo, negdje 2013. sam ostvario i kontakt s amerima, ali mi je bilo previše para a imao sam druge prioritete na pameti...

Ali kako je sad pao novi mjenjač - mislim da je došao red i na pravu ručicu mjenjača :D

Koliko sam čitao reviewe - ovo je ajmo reć vrh.

http://shop.moddiction.com/Moddiction-A ... ob-019.htm

Ima još tko da je zainteresiran za nešto iz njihove ponude pa da žicamo popust? (ili bar šeramo šiping - prije 3 godine su me tražili oko 35$)
OS-142-HE

Re: Ručica mjenjača

Ma kupuj to odmah!
Kladim se da će ti ova ručica nadživjeti barem idućih 5 mjenjača! :twisted:
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Imao aluminijsku na nb fl i izgorike mi ruke po ljeti a po zimi dobio ozebline haha moja preporuka da odustanes od tog :)
EX ZG-4798-EN NB FL 1.6
RI-566-UK NC 2.0
Pons :)

Imao aluminijsku isto - ljeti AJAAAAAAAOOOO zimi BRRRRRRRRRRR :-D
Ajd, zimi i nije smetala...

Imam takvu (ili slicnu), stoji na polici.. Rucni rad, Made in HR po gabaritima japanskog proizvođača (ne sjecam se brenda, al nahvaljena na revlimiteru pa dao napraviti).. Mislim da ima 300gr (niklovano zelezo), mala..

Mogu ti ju posuditi do daljnjega, bolje da salta nego da skuplja prasinu..
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

ferovca wrote:Imam takvu (ili slicnu), stoji na polici.. Rucni rad, Made in HR po gabaritima japanskog proizvođača (ne sjecam se brenda, al nahvaljena na revlimiteru pa dao napraviti).. Mislim da ima 300gr (niklovano zelezo), mala..

Mogu ti ju posuditi do daljnjega, bolje da salta nego da skuplja prasinu..
:D Ajd, to bi bilo sjajno, čisto da se sam uvjerim u te priče o vreloj ručici... :)
Inače mi je uglavnom auto u hladu/garaži, a kad se duže vozim - imam klimu... :-D
OS-142-HE

Ma kakva vrela rucica.. To su ovi frizeri kaj se voze po ljeti bez krova u podne i ostavljaju auto na suncu pred birtijom..

Ak si u zg, mozemo na cugu za vikend.. Ako nisi, javi adresu di da ti posaljem rucicu.. Btw, valjda je isti navoj nb i nc, to treba provjeriti..
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

ferovca wrote:Ma kakva vrela rucica.. To su ovi frizeri kaj se voze po ljeti bez krova u podne i ostavljaju auto na suncu pred birtijom..

Ak si u zg, mozemo na cugu za vikend.. Ako nisi, javi adresu di da ti posaljem rucicu.. Btw, valjda je isti navoj nb i nc, to treba provjeriti..
Bas mogu birat di ce mi bit hlad kad se parkiram ispred birtije ili blizu plaze ;)
Al da, ako ces pazit i non stop se parkirat u hlad samo bog rucice onda svakako preporucam ;)

Iako po zimi nemres birat topliji parking ;)
EX ZG-4798-EN NB FL 1.6
RI-566-UK NC 2.0
Pons :)

Gle, Pravi Mušakarac (TM) će uvijek staviti desnicu junačku na ručicu, otrpjeti šutke par sekundi dok termodinamika ne odradi svoje - samo nek čovjek zna što ga čeka... sam najbolje zna jel mimoza i kolika je mimoza :-D

Hešteg neće ga ubiti...

Uf, imao sam aluminijsku u 206-ici...to nije bilo normalo kako bi se na suncu ugrijala...ostala bi shema brzina na dlanu nakon mjenjanja :lol: