miataoldschool wrote:seljo beljo iz jazbine ili zoom zoom okretiste dubrava
Moze malo vise informacije buduci da san iz Sibenika pa ne znan tocno di su te lokacije. Pretpostavljam da je seljo beljo nadimak. :-D

zoom zoom Tel: 01/29 10 053

seljo iz jazbine
098 9559955

ovo seljo jer je lik neljubazan,nepristupacan i nezna se razgovarat,konstantno nadrkan...moje zadnje iskustvo s njim prije dve godine te također od par kolega ista..
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

nije ni zoom-zoom ništa bolji, seljačina svog kova... :roll:

btw, mogu ti pitati svog talijana ima li on šta na lageru ;)
OS-142-HE

pavich wrote:nije ni zoom-zoom ništa bolji, seljačina svog kova... :roll:

btw, mogu ti pitati svog talijana ima li on šta na lageru ;)
Aj pitaj. :-) Zahvaljujem unaprijed.

bagi wrote:oglasnik vam je "javan", tj ne treba se regat da ga se cita
ako je ovo išlo za mene, kolega mu je to rekao i u moje ime...
Zvao sam za mjenjač, čovjek ga ima, cijena 400E, pitam u kakvom je stanju - kaže "pa šta očekujem, to je s razbijenog auta, ali on sigurno ne kupuje neke drloge".

Rekoh treba mi nešto što nije prešlo 200.000km, ne trebam ni garanciju ni ništa, da bi dobio pitanje zašto? Kažem imam turbo miatu...i tu se priča okreće. Kako će se njegov mjenjač sigurno razletiti, kako on ne može garantirati ništa, blablabla.

I kolega ga zvrcne za 2 tjedna opet, cijena u međuvremenu porasla na 500E, s time da se mora uzeti i kuplung set uz njega... Sretno mu bilo, ali s tim stavom, mislim da će mu taj mjenjač stajati još duuugo duuugo.
OS-142-HE

pavich wrote:
ako je ovo išlo za mene, kolega mu je to rekao i u moje ime...
ma jok, nego da si samo ne nakacite nekog na grbacu bez potrebe

Onda lockaj i oglasnik ;)
iskreno, nije mi jasno zašto ijedan dio osim eventulano guest zone mora biti otvoren.
OS-142-HE

ma ja sam to vec i odavno reko za ovog iz jazbine,uzas neznam kak taj uopce posluje a i jedno deset ljudi mi je to potvrdilo...za zoom zoom je covjek bio skroz okej dapace,kad sam doso s miatom po dijelove ,ponudio mi je da bi je kupio od mene kolko mu se auto svidio...ugl. ugodno pristupacan za razliku od ovog
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

pavich wrote:Onda lockaj i oglasnik ;)
iskreno, nije mi jasno zašto ijedan dio osim eventulano guest zone mora biti otvoren.
Bez logina su oduvijek vidljivi samo Oglasnik i International corner. Jer to ima smisla :-D

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Zum mi je odgovorio na oglas nakon par dana, ima diff i traze 900 eura. hahaha.
Mislim da bi mogao otvorit ducan sa polovnim autodijelovima jer ocito ide dobro.