Turbo kit (oglasi s fejsa)

Tko je na fejsu neka se spoji na sve grupe u eng vezane za mazdu...jer stvarno nekad ima pravih bagatela...

Upravo vidio kompletan turbo kit od g19 engineeringa za nb 1.8 (izgleda skoro pa novo)
Znaci KOMPLET sve ( od ecu, do satova, do komplet ispuha....)...montaza moguca u dan. Mapiran na 210 whp kod skuzzle-a

Mislim da bi cijena bila oko 2200 sa dostavom u hrv.

Takoder naisao na istu stvar al za na 1.6....cca 1800e mapiran na 190 whp

Pa navalite narode....mislim da je ovih 2200 prihvatljivo s obzirom da se radi o 100 ks na kotacima vise

sjooo!

pa da me jackpot pogodi... ko pitali muju: sta bi Vi ucinili da dobijete jackpot?

a mujo kaze: a cujte... pofarbo bi fichu

Nema ljinka....grupe se zovu
Mx5 cars N parts
Mx5nutz for sale
Mx5 Buy and sell

Delboy ima jos neki tip iz grcke prodaje full kit (takoder mapirano) za 1400...isto u jednoj od grupa
Pa bacite oko....
Ja manje vise sve uzimam iz eng

Btw miata ako citas...nasao za onog covjeka kompletne kocnice za 130 e sa postarinom u eng (to sam rjesio al ti zaboravio javiti)...brembo diskovi i mintex pakne, klista, nosaci, crijeva

Zapravo savjet svima....nema smisla da kupujete bilo sta za mazdicu u hrv...toliko se dobrih stvari pojavi na oglasima da je to cudo....neki dan original bride sic za 300 e u vrh stanju (novi 1350), ne moram reci da je prodan odma.

Fleka ako ti triba sic u grupi vidio...novi sparco sprint, sa novim bocnim nosacima i novim sparco pojasom 180e....

Ovih 210 konja mi je taman. 2200€ za takvu zabavu je ok. Vidit ću šta se da napravit.

Zašto ljudi prodaju takve kitove uopće?
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*

Pa neki razlozi koji mi padaju na pamet:
Osiguranje modanih auta u eng je skupo
Tamo se za 1000 funti mozes vozit u 300 ks....tako da vjerojatno ljudi uvijek zele vise....
Bitna stvar je sto dobijes mape koje su vec mapirane...ako ti je motor u dobrom stanju i sve se dobro ugradi, odstupanja bi trebala biti minimalna....samo mapiranje je oko 500 eurica sigurno...
Po meni je fer cijena pogotov jer je kit od provjerenog proizvodaca, a i mozes kupiti zamjenske stvari na njihovom webu.
A i turbine od subaru wrx je lako nac u eng u ok stanju.
I da oil drain ide u sipku za kontrolu ulja, tako da nema busenja kartera.

Imaš iskustva s kojim servisom je shipping najjeftiniji iz UK? Na ovakav kit bi uzeli 100€ garant.
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*

Nadi preko googla shipping quote uk
Upises mjesta i dimenzije okvirne i tezinu

Meni je za komplet kocnice bilo 26 e a poprilican je paket (i ima nekih 28 kg)....moja procjena je od 65 pa na vise za sve....zbog duzine ispuha bi naplatili vise

A di su felge 200€, krov 200€, unutrašnjost 200€...
Luka, popni ga na labudicu i doćeraj u RH da ga očerupamo.
:x

Luka-NA wrote:Nadi preko googla shipping quote uk
Upises mjesta i dimenzije okvirne i tezinu

Meni je za komplet kocnice bilo 26 e a poprilican je paket (i ima nekih 28 kg)....moja procjena je od 65 pa na vise za sve....zbog duzine ispuha bi naplatili vise
Je je...za najmanju glupost na ebayu platiš poštarine 15-20€. Ciganija u svakom slučaju.

70€ za sve ono bi bilo razumno...
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*

Kako si kupovao od tih ljudi u UK Luka? Jesi li kupovao to od privatnih ljudi ili od nekih proizvođača tamo? Te u slučaju da si kupovao od privatnih polovne stvari kako si plaćao i kako je bila organizirana dostava? :D

Placao pay palom sve....odredenim ljudima iz grupe bi vjerovao, sto su stalno aktivni te bih placao bez naknada, a ako bas nisam siguran platim pay pal naknadu i mirna bosna :-D

Cijene dostave lako provjeris na netu...njima nije problem nista slat, jer kurir dode pokupit paket kod njih doma, tako da ne moraju mrdnit prstom osim poslat jedan mail, ili obavit jedan poziv