Re: prekrivac softtopa nb
#5Ja sam ti ponudio 400 kn, pa ti je malo.hondata wrote:Cijena je posto poto. Ili dajem onome tko najvise ponudi. Stvarno mi doma kupi prasinu i smeta.
Dakle, cijena ocito ipak nije kako si napisao posto-poto ili tko najvise ponudi.
Tako da molim onda stavi trenutnu cijenu koju trazis.
Moja ponuda zasad jos stoji i mislim da je realna za danasnje prilike, za nesto gotovo nepotrebno.
Ne vrijedi vise niti hardtop 800e kao nekad.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA
kolko ja vidim njegova ponuda je jedina? il sam ochoravio 
jedino ak se prek PM-ova shamarate, a onda bi bilo dobro da gazda treda stavi cifre koje dobija na PM, ne mora imenovat nikog..
kajaznam...
jedino ak se prek PM-ova shamarate, a onda bi bilo dobro da gazda treda stavi cifre koje dobija na PM, ne mora imenovat nikog..
kajaznam...
<---- prodajem oglasni prostor --->
Super, lakse je bilo izbrisati svoje postove nego staviti cijenu koju trazi.
Mislio sam da mu je u interesu prodati taj pokrov, a bez oglasa na ovom forumu ce to tesko prodati.
Nikad nisam razumio takve bisere koji idu brisati sve svoje postove.
A i nije mi bas jasno, u drugim temama kao kupuje miatu, a na telefon kaze da mu je to ostalo od miate koju je prodao.
Da sam na njegovom mjestu, ja bih nazvao kupca i dao mu onda i pokrov, ako ga nadem naknadno u garazi, a ne prodavati posebno.
Isto tako sam i ja kupio bez pokrova, prodavac me obecao nazvati cim to nade u garazi, ali ne javlja se vec godinu dana.
Mislio sam da mu je u interesu prodati taj pokrov, a bez oglasa na ovom forumu ce to tesko prodati.
Nikad nisam razumio takve bisere koji idu brisati sve svoje postove.
A i nije mi bas jasno, u drugim temama kao kupuje miatu, a na telefon kaze da mu je to ostalo od miate koju je prodao.
Da sam na njegovom mjestu, ja bih nazvao kupca i dao mu onda i pokrov, ako ga nadem naknadno u garazi, a ne prodavati posebno.
Isto tako sam i ja kupio bez pokrova, prodavac me obecao nazvati cim to nade u garazi, ali ne javlja se vec godinu dana.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA
lakse je to nego stati iza svoje rijeciMaxx1 wrote:Nikad nisam razumio takve bisere koji idu brisati sve svoje postove.
ZG-1800-NB