dofuraj oz felge...Stiv wrote:Ma ne, inzistiram! Sve bih ucinio za kolegu s foruma, a na svoju stetu!
<---- prodajem oglasni prostor --->
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich
dofuraj oz felge...Stiv wrote:Ma ne, inzistiram! Sve bih ucinio za kolegu s foruma, a na svoju stetu!
+ imas onaj topic sta si vodio na mazda-hr.com forumu, mozes i to polinkat (npr ona slika sa lamburdjinijem u bgMaxx1 wrote: Jedino što možeš je ovdje malo detaljnije opisati auto, možda i poslikati, kakav je bio prije lakiranja, što si sve u njega uložio, koliko si što platio...
To ti ne daje pravo da pljujes po necijem radu bez da si isao pogledati/provozati ili uopce nazvat i pitat u kakvom je stanju, pogotovo sto je to kolega s foruma, i tu se uglavnom svi znamo i druzimo tako da malo lakse s tim podsmjehom. Eto ja isto samo kazem kako sam dozivio tvoj 1. post.DarioZg wrote:Ja sam samo rekao kako sam dozivio auto preko oglasa kao netko tko je nedavno kupovao auto, i sada da idem kupovat miatu imam ih bar 4-5 na njuskalu koje bi isao pogledat prije ove, a da su u rangu +/-500e od cijene iz oglasa. Vjerojatno slicno razmisljaju i ostali potencijalni kupci i zato nitko ne zove, ljudi ne idu pogledat sve i jedan auto iz oglasa nego samo one koji im se cine potencijalno zanimljivi. Plus jos auto je u oglasu jako dugo, a svatko tko bar malo prati njuskalo ce ga zapamtit s obzirom da je jedini bijeli i bit ce mu sumnjivo da vec nije otisao. Koliko god su neki emotivno vezani za miate, dizu ih u nebesa i kazu da vrijedi svake kune, prava istina je da svaki auto vrijedi onoliko koliko ga je kupac spreman platit.
Točno tako Frx. Netko voli ovakav auto, netko onakav. Nikome, a pogotovo nečijem radu i ulaganju se ne treba podsmijehivati. Osobno kada sam kupovao svoju prvu Miatu sam ih išao sve pogledati od Osijeka do Dubrovnika i tek sam tada dobio pravu sliku. Evo primjer frxovog auta, ja samo mogu potvrditi da auto ima najbolje složen ovjes i najbolje se vozi od svih Miata koje sam vozio do sada. E sada to se nekome tko ne voli spuštene aute neće sviđati, dok meni koji volim utegnute aute koji idu kao po šinama će to biti fantastično i dao bih dodatne novce za takav osjećaj na cesti.frx1 wrote:To ti ne daje pravo da pljujes po necijem radu bez da si isao pogledati/provozati ili uopce nazvat i pitat u kakvom je stanju, pogotovo sto je to kolega s foruma, i tu se uglavnom svi znamo i druzimo tako da malo lakse s tim podsmjehom. Eto ja isto samo kazem kako sam dozivio tvoj 1. post.DarioZg wrote:Ja sam samo rekao kako sam dozivio auto preko oglasa kao netko tko je nedavno kupovao auto, i sada da idem kupovat miatu imam ih bar 4-5 na njuskalu koje bi isao pogledat prije ove, a da su u rangu +/-500e od cijene iz oglasa. Vjerojatno slicno razmisljaju i ostali potencijalni kupci i zato nitko ne zove, ljudi ne idu pogledat sve i jedan auto iz oglasa nego samo one koji im se cine potencijalno zanimljivi. Plus jos auto je u oglasu jako dugo, a svatko tko bar malo prati njuskalo ce ga zapamtit s obzirom da je jedini bijeli i bit ce mu sumnjivo da vec nije otisao. Koliko god su neki emotivno vezani za miate, dizu ih u nebesa i kazu da vrijedi svake kune, prava istina je da svaki auto vrijedi onoliko koliko ga je kupac spreman platit.
Nisam nigdje pljuvao po necijem radu i rekao da je nesto ruzno ili ne valja nego sam napisao kakav dojam ostavlja auto gledajuci sam oglas, uostalom tko god cuje/vidi da je auto cijeli prelakiran zapitat ce se zbog cega je to i sumnjat ce da je mozda bio cijeli skrsen prije nego li ga detaljno pogleda. Jedino na sto sam se smijao je bila cijena koja je tada iznosila 7500e, i koja je druga najveca za NB miate na cijelom njuskalu (najvecu je tada drzala srebrna NB iz Splita koja je preko godinu dana u oglasniku s tom cijenom). Kad kupujem auto, kupujem komad lima koji meni kao kupcu predstavlja odredjenu vrijednost, a ne necije emocije, trud, leptirice u trbuhu i slicno...frx1 wrote:To ti ne daje pravo da pljujes po necijem radu bez da si isao pogledati/provozati ili uopce nazvat i pitat u kakvom je stanju, pogotovo sto je to kolega s foruma, i tu se uglavnom svi znamo i druzimo tako da malo lakse s tim podsmjehom. Eto ja isto samo kazem kako sam dozivio tvoj 1. post.
bas tonik wrote:par stotina metara postupno prerasta u osmjeh od uha do uha. Siguran sam da mnogi ovdje znaju kaj prièam