Neispravan ti je link, a i nije cijena visoka za tako obnovljenu miatu, jel zovu ljudi di je problem?

Cijena je stvarsno OK, možda je problem bijela boja (meni osobno ne previše) i to kaj izgleda onak malo tuniran, a ne serijski? Ali čudno da baš nitko ne zove, pa ide sezona....

Evo, s obzirom da se ista miata nalazila u oglasniku kada sam i ja kupovao svoju, evo ti par osvrta od nekog tko je bio potencijalni kupac, a na temelju samog oglasa je izbacio auto iz potencijalnih za kupnju.
Cijena tada je bila 7500e, reci cu samo buahahaha, ako se ne varam miata se nije kod nas prodavala u ovakvoj bijeloj boji, u kombinaciji sa aftermarket farovima i volanom neuobicajenim za 1.6 model (ovakav volan sam vidjao samo u 1.8 modelima osim ako nije naknadno mijenjano) pretpostavka je da je bio lupan, sto ne mora biti nuzno tocno, ali potencijalnom kupcu dovoljno da ga odbije od auta. Po slikama lip i branik nisu iste nijanse, a i vidi se kako lip "zijeva". Na kraju sam za manje novaca dobio 1.8 model s hard topom i sa 90k km, odrzavan u ovlastenom servisu, koji ima par estetskih nedostataka koji nisu nista sto se ne bi pojavilo i kod mene nakon 3 mjeseca parkinga po gradu (ljudi kad izlaze iz svog auta nikad ne paze gdje ce tresnuti vratima :x )
ZG-1800-NB

DarioZg wrote:Evo, s obzirom da se ista miata nalazila u oglasniku kada sam i ja kupovao svoju, evo ti par osvrta od nekog tko je bio potencijalni kupac, a na temelju samog oglasa je izbacio auto iz potencijalnih za kupnju.
Cijena tada je bila 7500e, reci cu samo buahahaha, ako se ne varam miata se nije kod nas prodavala u ovakvoj bijeloj boji, u kombinaciji sa aftermarket farovima i volanom neuobicajenim za 1.6 model (ovakav volan sam vidjao samo u 1.8 modelima osim ako nije naknadno mijenjano) pretpostavka je da je bio lupan, sto ne mora biti nuzno tocno, ali potencijalnom kupcu dovoljno da ga odbije od auta. Po slikama lip i branik nisu iste nijanse, a i vidi se kako lip "zijeva". Na kraju sam za manje novaca dobio 1.8 model s hard topom i sa 90k km, odrzavan u ovlastenom servisu, koji ima par estetskih nedostataka koji nisu nista sto se ne bi pojavilo i kod mene nakon 3 mjeseca parkinga po gradu (ljudi kad izlaze iz svog auta nikad ne paze gdje ce tresnuti vratima :x )

Ako je auto sklepan onda ce se teško prodati i za te novce. A ako je stock onda vrijedi i više od te cijene i to svaku lipu. Ja kada sam tražio auto tražio sam stock serijalu, nikakve minđe i drndanja po autu jer po dugom iskustvu to samo razjebe, a ne poboljša auto, osim stvarno jako iznimno (a to bi koštalo puno više od cijene auta, to je cijena pravog tuninga za posebne namjene, a ne kurac od tuninga koji prodaje marketing).

Ako mislis da ce ti pomoci u prodaji, dam ti ja svoj 4-kraki volan za nardija :-D

Jos mi i nemoras nis platit za tu uslugu :lol:
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Ma ne, inzistiram! Sve bih ucinio za kolegu s foruma, a na svoju stetu!
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG