Onak za zimu.
Stoji mi bezveze u garaži već godinu i pol.
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich
tehnicki, ne drzis ispod plahte... dobar dio kvadrata ti se suncha zajedno sa mojim autom, koji isto nije za prodajuDare wrote:passs mater pa kaj sam ja jedini bedak u ovom klubu koji drzi auto ispod plahte u garazi i ne misli ga prodat ????![]()
nedaj porša
Boxster S.IvanOS wrote:kakav Porš:)?..evo moja je zaspala zimski san pod ceradom:)..tu i tamo je probudim da akumulator zauvjek ne zaspe:)
Ofkors, tko jos gleda kupeiche.Dare wrote:kabrio naravnoIvanOS wrote:kakav Porš:)?
jel to onaj srebrni sto se vrti po njuskalu za 20000 €?Inkspot wrote:Boxster S.IvanOS wrote:kakav Porš:)?..evo moja je zaspala zimski san pod ceradom:)..tu i tamo je probudim da akumulator zauvjek ne zaspe:)
Gustao godinu dana i onda se skrsio s motorom, pa od tada stoji u garazi.
Povremeno ga upalim da se malo sve razradi.
Ajd bar uzivam u zvuku.
AhaIvanOS wrote:jel to onaj srebrni sto se vrti po njuskalu za 20000 €?Inkspot wrote:Boxster S.IvanOS wrote:kakav Porš:)?..evo moja je zaspala zimski san pod ceradom:)..tu i tamo je probudim da akumulator zauvjek ne zaspe:)
Gustao godinu dana i onda se skrsio s motorom, pa od tada stoji u garazi.
Povremeno ga upalim da se malo sve razradi.
Ajd bar uzivam u zvuku.
Jedan frend gleda porsa, pa sam mu spomenuo ovaj tvoj:Inkspot wrote:Aha, nema ih puno, pa nisi bas mogao fulati.
Nevjerojatno. Malo ozbiljnije si mi digao tlak ovime.frx1 wrote:Jedan frend gleda porsa, pa sam mu spomenuo ovaj tvoj:Inkspot wrote:Aha, nema ih puno, pa nisi bas mogao fulati.
http://www.njuskalo.hr/auti/porsche-box ... as-1121893
Onda se javio drugi da ga je isao gledati:
"Ovaj meni nije bio noš posebno kad sam ga ja gledao, bio sam ja kod lika još pred 2 godine, nekih 10 km od Vrbovca, auto opće ništa posebno, znam da je bio zmazan ko svinjac jer je lik ujutro na traktoru i onda skoči u poršu pa na kavu valjda ako je još kod istog lika a prema slikama kuće -je), onaj alu dekor iznutra je sav izgreban, od sunca je apšisala unutrašnjost, prednji je branik bio puknut ...a priča priča nemoš ga se rješit, 24/7 free pussy kuiš voziš poršu...jebote ko da prodaje spejs šatl a ne anemičnog boxtera Zapravo je to jedini boxter kojeg sam gledao a kad sam vidio da to je blago rečeno curac nisam više tražio, a za dobar 911 treba para"
Inkspot wrote: Nevjerojatno. Malo ozbiljnije si mi digao tlak ovime.
...
Imao par interesanata koji nudili zamjene koje mi nisu odgovarale, ali svi su bili slozni da je vozilo u super stanju.