Ma porš. Stavio izuzetno fer cijenu.
Onak za zimu.
:)
Stoji mi bezveze u garaži već godinu i pol.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

kakav Porš:)?..evo moja je zaspala zimski san pod ceradom:)..tu i tamo je probudim da akumulator zauvjek ne zaspe:)
OS 333 IR

passs mater pa kaj sam ja jedini bedak u ovom klubu koji drzi auto ispod plahte u garazi i ne misli ga prodat ???? :idea:

nedaj porša :x
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

Dare wrote:passs mater pa kaj sam ja jedini bedak u ovom klubu koji drzi auto ispod plahte u garazi i ne misli ga prodat ???? :idea:

nedaj porša :x
tehnicki, ne drzis ispod plahte... dobar dio kvadrata ti se suncha zajedno sa mojim autom, koji isto nije za prodaju
<---- prodajem oglasni prostor --->

IvanOS wrote:kakav Porš:)?..evo moja je zaspala zimski san pod ceradom:)..tu i tamo je probudim da akumulator zauvjek ne zaspe:)
Boxster S.
Gustao godinu dana i onda se skrsio s motorom, pa od tada stoji u garazi.
Povremeno ga upalim da se malo sve razradi.
Ajd bar uzivam u zvuku.

;)
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Dare wrote:
IvanOS wrote:kakav Porš:)?
kabrio naravno :-D
Ofkors, tko jos gleda kupeiche.
;)
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

jaooo, kako vas mrzim, :-D kakve meni lude kombinacije sad vrludaju glavom...

Ne, to nije racionalno razmišljanje! :D

Inkspot wrote:
IvanOS wrote:kakav Porš:)?..evo moja je zaspala zimski san pod ceradom:)..tu i tamo je probudim da akumulator zauvjek ne zaspe:)
Boxster S.
Ajd bar uzivam u zvuku.

;)
jel to onaj srebrni sto se vrti po njuskalu za 20000 €?
OS 333 IR

IvanOS wrote:
Inkspot wrote:
Boxster S.
Ajd bar uzivam u zvuku.

;)
jel to onaj srebrni sto se vrti po njuskalu za 20000 €?
Aha
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Aha, nema ih puno, pa nisi bas mogao fulati.
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Inkspot wrote:Aha, nema ih puno, pa nisi bas mogao fulati.
Jedan frend gleda porsa, pa sam mu spomenuo ovaj tvoj:
http://www.njuskalo.hr/auti/porsche-box ... as-1121893

Onda se javio drugi da ga je isao gledati:
"Ovaj meni nije bio noš posebno kad sam ga ja gledao, bio sam ja kod lika još pred 2 godine, nekih 10 km od Vrbovca, auto opće ništa posebno, znam da je bio zmazan ko svinjac jer je lik ujutro na traktoru i onda skoči u poršu pa na kavu valjda ako je još kod istog lika a prema slikama kuće -je), onaj alu dekor iznutra je sav izgreban, od sunca je apšisala unutrašnjost, prednji je branik bio puknut ...a priča priča nemoš ga se rješit, 24/7 free pussy kuiš voziš poršu...jebote ko da prodaje spejs šatl a ne anemičnog boxtera Zapravo je to jedini boxter kojeg sam gledao a kad sam vidio da to je blago rečeno curac nisam više tražio, a za dobar 911 treba para"

frx1 wrote:
Inkspot wrote:Aha, nema ih puno, pa nisi bas mogao fulati.
Jedan frend gleda porsa, pa sam mu spomenuo ovaj tvoj:
http://www.njuskalo.hr/auti/porsche-box ... as-1121893

Onda se javio drugi da ga je isao gledati:
"Ovaj meni nije bio noš posebno kad sam ga ja gledao, bio sam ja kod lika još pred 2 godine, nekih 10 km od Vrbovca, auto opće ništa posebno, znam da je bio zmazan ko svinjac jer je lik ujutro na traktoru i onda skoči u poršu pa na kavu valjda ako je još kod istog lika a prema slikama kuće -je), onaj alu dekor iznutra je sav izgreban, od sunca je apšisala unutrašnjost, prednji je branik bio puknut ...a priča priča nemoš ga se rješit, 24/7 free pussy kuiš voziš poršu...jebote ko da prodaje spejs šatl a ne anemičnog boxtera Zapravo je to jedini boxter kojeg sam gledao a kad sam vidio da to je blago rečeno curac nisam više tražio, a za dobar 911 treba para"
Nevjerojatno. Malo ozbiljnije si mi digao tlak ovime.
Mozes slobodno navratiti i pogledati ga. Iako mi nije jasno što si sad namjeravao postići ovim svojim postom. Zvuci mi jako zlonamjeran.
Imao par interesanata koji nudili zamjene koje mi nisu odgovarale, ali svi su bili slozni da je vozilo u super stanju. Stanje je takvo kakvo je na slikama i sigurno ih nisam photoshopirao.
S obzirom da sam oktanoglavac sigurno se ne bi dovodio na takav nivo.
Vozilo je u garazi pokriveno ceradom zadnjih godinu i kusur zbog moje prometne nesrece i samo ga upalim s vremena na vrijeme da malo tekucine procirkuliraju. Cijena 911 kabrioleta koji dijeli 90 % dijelova sa Boxsterom S je skoro duplo veća, a Boxster S je vozniji i lijepsi. Tako da puno bolji bang for bucks.
Samo jednu rijec imam za takvu osobu. Maloumnik.
Tako bi vjerovatno reagirao bilo tko od nas ovdje da mu pljuju vozilo koje voli i odrzava.
:x :x :x
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

hehe, sad kad ste spomenuli porša, odmah sam se sjetio jednog frajera u os kod kojega sam išao gledati miatu..
Miata pod prašinom, iskvrckana sa svih strana, krov podrapan, svijetle lampice na tabli, krš-krš, a kraj nje u garaži crveni 911 iz '92 pod prozirnom ceradom... :smt007

Kaže gazda nije na prodaju :)

Inkspot wrote: Nevjerojatno. Malo ozbiljnije si mi digao tlak ovime.
...
Imao par interesanata koji nudili zamjene koje mi nisu odgovarale, ali svi su bili slozni da je vozilo u super stanju.

Zasto, ako ti znas da je sve 5 onda kaj se zivciras?
Frend nece boxtera nego trazi bas 911, tak da tvog nije niti isao gledati - ne radi stanja ili zato sto je ovo napisano nego opcenito.