Prodajem svoju Mazdu MX-5 NB FL 1.8, 2002. g.

Dakle, za one koji je nisu vidjeli na okupljanju, 145 KS, 1.8 mašina iz 2002. godine, 88000 km, tamnozelena, 4 Goodyear Eagle F1 ljetne gume koje su prešle 5000 km plus 4 zimske gume Kleber koje su prešle otprilike istu kilometražu kao i ljetne, nove Dezent peterokrake alu felge, metalni nosač za kofer (namontiran), tvrdi krov, odlično uščuvana. Cijena: 8000 Eura

Razlog prodaje - silom prilika treba mi veći auto. Najradije bih zadržao Mazdu, no financije mi to ne dopuštaju.
Last edited by Purgi on 20.07.09. 11:23, edited 1 time in total.

Ja potpuno razumijem tvoju situaciju. :) Dva auta održavat nije lako, a Miata je tu za guštiranje... a kada treba bunker- nema ga...:(
Nije vrag da će nam Purgi postat tata? :-D
Image

Hehe...bas sam i ja htio rec, da nije vrag da bus tata uskoro :D

E purgi purgi...ti stvarno nemas srece sa tom miatom :( steta sto prodajes...
NB FL Magic - ZG*9999AH

Ne, ne postajem otac, već jednostavno u situaciji u kakvoj jesam (novčanoj) ne uspijevam iskoristiti puni potencijal tog auta jer me koče njegova potrošnja pošto sam 98% vremena u gradu. Najradije bih imao nekakvog malog diesela za po gradu i Miatu u garaži koja bi čekala lijepo vrijeme i izvoženje van samo po suhom za čisti gušt, no to si, nažalost, ne mogu priuštiti.

Moj broj je 095/8552-328

istina... miatica trosi malo vise nego sto se covijek ocekuje... jedna od razloga zasto sam se odlucio na 1.6 motor... razlika u snazi nije toliko osjetna, ali razlika u potrosnji jest :) Cak sam bio carobirao sa onim kombinacijama o ugradnji plina, ali sve sto sam smislio i ispitao nije bilo isplativo - ne financijski, nego prostorno... za ugradnju plina moras ubit cijeli gepek ( a ima ga sva sila... ), a onda auto postaje pomalo neupotrebljiv za svakodnevnu voznju...

Ali budimo realni, vecina nas koji vozimo taj auto, imamo malo tezu nogu na gasu, pa je i to jedan od razloga vece potrosnje... :-D
NB FL Magic - ZG*9999AH

pa ljudi stavljaju cijenu po kojoj auto mogu prodati, to je to! Cijene su jednostavno pale.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

A i isto tako ljudi stavljaju cijene prema vrijednosti auta... vecina onog sto se nudi iz oglasnika u zadnje vrijeme je zali boze i po meni niti nemaju na osnovu cega traziti vise od 7k evra.

Ja sam za svoju magic isto tako dao nesto vise para nego sto su se prosjecno kretale cijene miati, ali mogu priznat da mi uopce nije zao, i da postoje ociti razlozi zasto je taj auta klasa vise od prosjeka koji se nudio.

Inace uostalom, purgi je podosta ulozio u uredjenje auta, ako se dobro sjecam od kemijskog ciscenja i lakiranja, pa do sredjivanja motora sto je sve naravno isto tako kostalo...tako da vjerujem da buduci kupac nemora strepit da ce morati ulagati jos par soma evra da bi auto doveo u vozno stanje... sto se ne bi moglo rec za neke iz oglasnika:)
NB FL Magic - ZG*9999AH

Miata je takav auto da kad ga redovito održavaš nemaš jako što mislit o njoj.. ja svoju sigurno ne bi dao ispod 10k € da je sada prodajem, (sa hard-topom, grillom iza i nosačima za skije)...
Image