Je li netko zainteresiran za 2011 hardtop MX-5?

#1
Miata je dosla na red za prodaju, jer uzimam novi auto.

95 tisuca km, prvi vlasnik. Bez ikada ijednog kvara. 1.8 motor, 93kW. Full set ljetnih i zimskih guma. Registriran do lipnja 2020.

Slike moraju preko Dropboxa, jer se forum zali na rezoluciju: https://www.dropbox.com/sh/kl4xtpzw8lz2 ... f4a5a?dl=0

Ako ima zainteresiranih, oprat cu je, pa staviti vise slika i mozemo prodiskutirati o cijeni. Malo sam gledao po oglasniku, skoro sve cijene su za aute iz Njemacke (ne vidim tu puno smisla) i time nemam jasnu ideju koja bi bila fer cijena.
MX-5 1.8i Mirai - a za zenu sta ce popit, ovaj, Vitara

Re: Je li netko zainteresiran za 2011 hardtop MX-5?

#3
Ne znam kako bi tek islo na proljece, jer sam je prodao u 15 minuta od objavljivanja oglasa na Indexu. Par sati kasnije, dok sam dogovarao s covjekom kad ce tocno doci busom, zvao me covjek iz kvarta koji zna auto i bio jako razocaran da je vec prodan.

:)
MX-5 1.8i Mirai - a za zenu sta ce popit, ovaj, Vitara

Re: Je li netko zainteresiran za 2011 hardtop MX-5?

#5
Na kraju je otisla onom covjeku iz kvarta (sto mi je jako drago, jer mi je rekao da vec godinama gleda taj auto). Plus, ovako cu i dalje vidjeti (ne vise) svoj auto svako malo.
Inicijalni kupac je trebao doci busom u odredjeno vrijeme, pa je javio da mu je nesto iskrslo i odgadja za sutradan, pa se nije javio - pa mi je dosadilo petljati se.

Spustio sam malo cijenu, cisto zbog entuzijazma kupca. Nisam siguran je li u redu da napisem za koliko je otisla, neka on napise - znam da je clan.
MX-5 1.8i Mirai - a za zenu sta ce popit, ovaj, Vitara
cron